E2a

Hoe maak je een gratis boek club

Redenen om lid te

Redenen om te sluiten. Er zijn vele redenen om een ​​boek club. Voor sommigen is het idee van het uitbreiden en genieten van hun hobby met anderen is een zeer valideren ervaring. Weer anderen kunnen ervoor kiezen om mee voor de tevredenheid van praten over de diepere betekenissen of persoonlijke relaties, zij hebben met de boeken. Voor anderen is het gewoon iets te doen op een vrijdagavond dat weinig risico hanteert om de aanwezigen (in tegenstelling tot opknoping uit bij een club, bijvoorbeeld).

Hoe maak je een gratis boek club. Redenen om te sluiten.
Hoe maak je een gratis boek club. Redenen om te sluiten.

Een andere reden om een ​​boek club is om zijn vermogen om elk lid om samen te beleven verschillende culturen en de omgeving, maar zonder de kosten van het hebben van om daadwerkelijk te reizen. Soms gedachten hebben over wat zou kunnen zijn, zijn vaak grootser en aangenamer dan wat werkelijk is.

Mensen vinden vaak dat diep het maken van

Mensen vinden vaak dat het maken van diepe, echte vriendschap niet lang duren in boekenclubs. Misschien is de reden hiervoor is dat, terwijl de bespreking van verhaallijnen en personages, mensen zijn snel bij om de details betrekking hebben op hun eigen leven. Dus, leer je veel over elkaar in een relatief korte periode van tijd. Terwijl sommige, meer voorbehouden, individuen kunnen deze vondst als een mogelijke vastberaden uit te sluiten bij een boekenclub, moet dit niet zo te zijn. Want terwijl het gemakkelijk om persoonlijke informatie te delen, is het ook net zo makkelijk om je eigen leven voor jezelf te houden, want je hebt iets anders (het boek onderwerp) te bespreken. Dus, vriendschappen zijn sterk, omdat de club de ervaring is meestal een win-win situatie voor alle betrokkenen.

Het vinden van het juiste boek club. Als je eenmaal hebt besloten om een ​​gratis boek club, de volgende beslissing die je moet maken is welke. Sommige vragen om te overwegen zijn:

Mensen vinden vaak dat diep het maken van. Het vinden van het juiste boek club.
Mensen vinden vaak dat diep het maken van. Het vinden van het juiste boek club.

  • Wat wil je om eruit te komen van de ervaring?
  • Zal uw lezing smaken hetzelfde zijn als anderen in de groep?
  • Wat zal het tempo van de lezing zijn?

Als je een boek club voor het enige doel van het willen om het boek in de diepte, zoals karakter analyse en de betekenis achter het instellen van beschrijvingen te bespreken, kunt u beter uitgerust voor een boek club die zich richt op literatuur. Boeken in deze classificatie lenen zich voor dit soort ervaringen, zoals ze zijn bedoeld om te worden gelezen over en over, telkens rekening houdend met nieuwe ervaringen, afhankelijk van wat de lezer brengt met hem of haar.

Echter, als je zou gewoon een snelle chit-chat over het boek, maar niet noodzakelijkerwijs een lange, uitgesponnen discussie over elk detail wilt, moet je kijken naar boekenclubs die sneller, of minder tot nadenken stemmende leest benadrukken. Deze types van boeken zijn vaak het type van boeken die bestsellers worden, zoals iedereen ze kan genieten, en terwijl u kunt wensen om opnieuw lezen, over het algemeen is de ervaring hetzelfde elke keer dat het boek wordt gelezen.