E2a

Hoe maak je een gratis filmvoorstelling bijwonen

Wanneer er een nieuwe film komt zetten veel mensen maken meestal het een punt om als eerste om hem te bekijken. En dus voordat films opent officieel in theaters, filmstudio's bieden het publiek een gratis filmvoorstelling. Ze introduceren meestal deze aanbieding naar appreciatie van het publiek om de film af te wegen, of om reacties te zoeken en maken een aantal last minute tweaks. U krijgt meestal de pass naar speciale vertoningen als je connecties binnen de filmindustrie. Hier zijn een paar dingen om te onthouden bij het bijwonen van een gratis filmvertoning.

Hoe maak je een gratis filmvoorstelling bijwonen. Kies een vertoning waarin de bestuurder of productieteam zal inleidende opmerkingen over deze film geven.
Hoe maak je een gratis filmvoorstelling bijwonen. Kies een vertoning waarin de bestuurder of productieteam zal inleidende opmerkingen over deze film geven.

 • Zorg ervoor dat u zich binnen de leeftijdsgrens van de film. Als de film al wordt gewaardeerd, dan moet je misschien om deze rating of beperking te volgen.
 • Zoeken naar filmhuizen die gratis screenings bieden. Of u kunt ook deelnemen aan bepaalde weekend en 's avonds shows die gratis kaartjes voor de screening aanbieden.
 • Kies een show verstandig; grote multiplexen zijn waarschijnlijk de tickets aanbieden.
 • Kies een vertoning waarin de bestuurder of productieteam zal inleidende opmerkingen over deze film geven. Sommige voorstellingen ook gast cast van de films '. Het is uw kans om de sterren te ontmoeten.
 • Kijk op de site van de show en zien wanneer ze gepland de aflevering, zodat je kunt krijgen en hebben de mogelijkheid voor de gratis film pass.
 • Wees een actief publiek. Toon uw enthousiasme voor de show die de gastheer of het personeel zal merken dat je de gratis filmvoorstelling pass. Word lid van alle activiteiten als de gastheren deze hebt ingesteld.

Kunstenaars en beroemdheden die een deel van cast de films 'of de productie crew hebben meestal het voorrecht van het hebben van gratis film passeert. Ze geven soms hun tickets via prijsvragen of andere middelen.

 • Kies uw favoriete acteurs of actrices onder de belangrijkste cast.
 • Check hun blog, Facebook-of Twitter-accounts, waar ze schrijft updates. Ze zouden geven hints dat ze aanbieden van gratis tickets.
 • Als ze dat doen, zijn ze meestal doen een wedstrijd voor het of ze geven kwalificaties voor iemand die gekwalificeerd zijn.
 • Zodra je jezelf mee te doen, zul je je uiterste best doen om het ticket te winnen. Vergeet niet: Ze houden niet van gekke-slechte fans, ze gaan voor crazy-normale-blije fans.
 • Als je het ticket te winnen, vergeet dan niet de dag van de screening en uw pas! Kleden heel goed, want VIPs meestal zal toetreden speciale vertoningen. Mengen inch Een gratis en vooraf filmvoorstelling is een kans om vooruit te zijn. Het is cool om te bloggen over de film, dus luister goed. Uw blog zal dienen als een beoordeling, als het goed is dan de lezers van je blog zal het een zekerheid beschouwen als de film goed is of niet.

Gratis filmvertoningen zijn een ervaring die film-liefhebbers kunnen genieten

Gratis filmvertoningen zijn een ervaring die film-liefhebbers kunnen genieten. Of je nu een filmcriticus of een gewone film-ganger, tonen de producenten en werp uw waardering voor hun werk. Schrijf of blog over uw ervaringen. Deel uw gedachten op Twitter of Facebook. Vrienden uitnodigen om de film te kijken als je het leuk vond.