E2a

Hoe maak je een harp - zigen

Het veranderen van de snaren op een harp is geen triviale zaak

Het veranderen van de snaren op een harp is geen triviale zaak. Bekwaamheid, zorgvuldigheid en geduld zijn nodig, zelfs de beste professionals moeten alert blijven en geconcentreerd, terwijl het veranderen van hun snaren. Maar ook al is de taak kan een uitdaging zijn en soms frustrerend, het blijft een feit dat snaren breuk te doen, en weten hoe je een gebroken snaar te veranderen is een essentieel onderdeel van het zijn een harp-speler. Dus als je wilt leren hoe je vakkundig een harp snaar te veranderen, houd het lezen van deze gids.

  • Verwijder de gebroken snaar. De eerste stap is het verwijderen van de kapotte string. Laat geen van zijn stukken op de harp; elke bit moet worden genomen. Je moet ook verwijderen van de brug pin, maar gooi het niet weg. Houd vast aan het voor nu.
  • Kies de juiste vervanging. Voordat u de nieuwe string te installeren, controleert u eerst of de string is van de juiste soort. U kunt dit doen door het nemen van de gebroken snaar naar een winkel en vraag de eigenaar of beheerder om u een geschikte vervanging.
  • Maak een knoop in de buurt van de brug. Nadat u hebt verwijderd alle stukjes van de oude snaar, brengen de nieuwe string. Rijg het uiteinde van de nieuwe string in het gat in brug waar de oude tekenreeks die wordt gebruikt om te gaan door.
    De volgende stap is om een ​​knoop die de brug pin omringt. Doe dit door het creëren van twee lussen met behulp van het einde van de string die ligt naast het gat van de brug. Zorg ervoor dat de snaar strak staat tegen de pen en het oog aan het einde van de string. U kunt trekken in de knoop naar de brug om extra spanning op te bouwen. Zorg ervoor dat de lussen zijn zo dicht bij het gat van de brug als je kunt beheren. Dit is mijn vereist wat handigheid van uw kant.
  • Veranker de string. De volgende taak is om de string stevig te verankeren aan de tuning peg. Om dit te doen, het opstellen van de nieuwe string tot aan de tuning pin. Houd in gedachten dat je nodig hebt om de string te geven wat ruimte. De string moet niet te strak worden getrokken, dit is, zodat u kunt het omringen van de pen drie of meer keer. Je moet ook de string tot de helft van een stap hoger te zijn, dus je moet duwen tot aan de halve stap.
    Vervolgens draait u de tuning peg totdat het gat naar beneden georiënteerd. U kunt gebruik van de heerlijk handig Citer pin als je toevallig een hebben. Dit zal u toelaten om te voorkomen dat de bodem bereikt terwijl je de invoering van de nieuwe string.
  • Wikkel het touw rond de pen. Daarna concentreren op wikkelen de harp koord rond de pin. Zorg ervoor dat de pin wordt gewikkeld rond achter haar gat. Dit is omdat als de string wraps op de voorkant, er is een goede verandering dat het misschien op een gegeven moment slip in de toekomst en prik je. Dit kan bijzonder storend wanneer het gebeurt in het midden van een prestatie.


Hoe maak je een harp - zigen. Verwijder de gebroken snaar.
Hoe maak je een harp - zigen. Verwijder de gebroken snaar.

Je bent klaar! Wijzigen van een harp string kan bijzonder uitdagend op het eerste, maar het is makkelijker na verloop van tijd.