E2a

Hoe maak je een Hawaiiaanse feestje

Als je denkt aan het gooien van een Hawaiiaanse partij

Als je denkt aan het gooien van een Hawaiiaanse partij, de beelden die te binnen schieten zijn mannen dragen kleurrijke en bloem bedrukte shirts en vrouwen dragen rieten rokjes, mumus en leis. Nou, eigenlijk - dat is gedeeltelijk gelijk. Maar er kan meer aan een Hawaiiaanse partij als je alleen maar strek je verbeelding. De locatie, bijvoorbeeld, moet creatief ouderwets, zodat het lijkt alsof je echt in een strand op de eilanden van Hawaï, stoeien, zingen en dansen in een authentieke luau. Natuurlijk kun je niet dupliceren van een echte luau, maar u kunt altijd injecteren uw eigen creativiteit om uw Hawaiian feest een ontploffing. Hier zijn enkele tips om u te helpen bij het organiseren van een Hawaiiaanse partij:

Hoe maak je een hawaiiaanse feestje. Kies een geschikte locatie voor uw hawaiian party.
Hoe maak je een hawaiiaanse feestje. Kies een geschikte locatie voor uw hawaiian party.

  • Kies een geschikte locatie voor uw Hawaiian party. Natuurlijk, het strand is de meest perfecte locatie voor een Hawaiiaanse partij. Echter, voor sommige redenen, kan je onmogelijk gebruik maken van een strand voor uw feest. Maar het strand is een gratis feest plaats, is het moeilijk te beheren een partij in een open ruimte. Daarom kunt u alleen genoegen met een feestzaal in het gehele hotel, bijvoorbeeld - of beter nog - in uw eigen plaats, bij voorkeur op uw gazon.
  • Versier de zaal volgens de Hawaiiaanse thema. Sommige materialen die u kunt gebruiken in het verfraaien van zijn schelpen, fel gekleurde paraplu's, palmbomen, tropische planten en bloemen, geurkaarsen geplaatst in lege kokosnoot schelpen, leis, rieten rokjes en andere items die dat "Hawaiian look" kunt geven aan uw feestlocatie .
  • Accentueer de entree en hal met tropische ornamenten. Het volgende kan worden kunstmatige palmbomen of palmbladeren over de walkway waar mensen zal passeren bij het binnenkomen. Heb een paar vrouwelijke en mannelijke gastheren begroeten aankomende gasten bij de ingang. De gastheren moeten dragen Hawaiian geïnspireerde kostuums, met de dames misschien wel het dragen van gras rok of mumus en de heren dragen polo shirts met bloemenprints en natuurlijk, met leis om hun nek.
  • Schik de muziek om het thema aan te passen. Vraag een vriend die weet hoe om te spelen de conga of een inheemse hawaiiaanse instrument. De muziek moet non-stop spelen tijdens het feest. Laat iemand spelen Hawaiiaanse muziek en op de ukelele begeleid door het ritme van de conga's om de stemming.
  • Serveer tropische drankjes en andere cocktails. Serveer de drankjes in aantrekkelijke cocktail glazen versierd met kleine paraplu's of bloemen. Bekleed de trays met bloemblaadjes of kleine schelpjes. Geef uw gasten voedsel dat zal ze het gevoel dat ze het eten langs de kust of op op een restaurant langs de Hawaiiaanse strand lijn. Barbecues, rijst, bananen, ananas, krabben, kreeften en garnalen moeten zijn om van te watertanden tarieven die zeker zal u uw gasten. Noten mogen niet vergeten worden en moet worden geserveerd in kleine platen of lege kokosnoten. Om uw buffet tafel te versieren, plaats enkele gesneden fruit zoals watermeloenen, ananas en mango's in het midden van de tafel.
  • Vraag uw gasten om binnen te komen Hawaiian kleding. Ze hoeven niet volledig te kleden als inheemse Hawaiianen, maar ten minste een aantal Hawaiian accent zal ze passen in de partij.


De meest geprefereerde tijd in bezit is van een Hawaiiaanse partij tijdens de late namiddag of vroege avond. U kunt het opzetten van een vreugdevuur aan de Hawaiiaanse sfeer te voltooien als u houdt het feest buiten. Als de gastheer, verwelkomen iedereen met "Aloha" en een mooie glimlach op je gezicht. Veel plezier!