E2a

Hoe maak je een hellende doen in tapdansen

Er zijn honderden soorten dansen die u kunt uitvoeren

Er zijn honderden soorten dansen die u kunt uitvoeren. Een van de leukste dansen uit te voeren is tapdansen, die echt zal helpen bij het werken in het zweet en nog wat oefeningen tijdens het verplaatsen op de beat. Het beste van alles, tapdansen is iets dat je kunt doen, zelfs zonder muziek, zolang je tapdansen schoenen die de klasse tikken geluiden en beats in tapdansen zal creëren. Een van de fundamentele stappen in tapdansen is het kenterende. Hier is hoe je kunt uit te voeren.

  • Stap. Allereerst moet u uw rechtervoet slaan op de grond. Zorg ervoor dat wanneer je de rechter voet staking alleen de hiel de grond raakt. De rest van de voet moet vrij. Zorg er ook voor dat je begint te tellen zodra u uw recht hiel vermorzelen op de grond. Start de telling met een 1.
  • Brush. Nadat u afgetreden uw hiel in een staking, de volgende stap is het uitvoeren van een borstel, moet de borstel worden gedaan met behulp van de linker voet, die gratis is op dit punt na de hiel van de rechtervoet de grond raakt en wordt de ondergrond waarop de rest van het lichaamsgewicht zal staan. Wanneer u poetst, zorg ervoor dat de voet borstels op de andere voet en daarna op de grond. Met behulp van een tapdansen schoen, moet dit een geluid dat een borstelen geluid toe te voegen aan het tapen geluid van de hielen.
  • Vallen. Na het poetsen de volgende stap is om een druppel die zal ook het begin van de tweede telling in stap. In de vervolgkeuzelijst, gebruik je rechter hiel. In plaats van simpelweg het vinden van en het verlaten van de hiel op de grond, moet je verhogen van de hak weer nadat u laten vallen.
  • Stap. Vervolgens moet u nog een stap terug met behulp van uw linker voet te maken. Deze keer, echter, moet de stap worden geplaatst, net achter de rechtervoet. Deze stap vormt de derde telling. Na deze stap, moet u een andere borstel met behulp van uw linker voet uit te voeren, en dat moet de rechter voet aan te raken. Dit zal de vierde telling.
  • Te laten vallen. Na de vierde tel, nog een druppel zal worden gemaakt met behulp van uw linker hiel. Dit zal de vijfde telling. Zodra u bij de vijf telt, zal je zelf een compleet hellend in tapdans. Het enige wat anders dat je hoeft te doen is om de beweging te herhalen voor zo lang als je wilt om de verhuizing uit te voeren. Zorg ervoor dat je altijd je tellen te houden, zodat u in staat zullen zijn om een ​​ritme te creëren. Natuurlijk, als je na een beat, dan moet je te verhaasten of vertragen uw tellen op de muziek aan te passen.


Hoe maak je een hellende doen in tapdansen. Er zijn honderden soorten dansen die u kunt uitvoeren.
Hoe maak je een hellende doen in tapdansen. Er zijn honderden soorten dansen die u kunt uitvoeren.

Zorg ervoor dat u de juiste schoenen dragen bij het uitvoeren van tap dansen. Dit is de beste manier om de klassieke tikken beats die gewoonlijk geassocieerd met tapdansen genereren. Met deze stappen, moet u in staat om de hellende stap in leidingwater dansen uit te voeren.