E2a

Hoe maak je een herbruikbare kruidenier zak te maken

Na een of enkele toepassingen

Na een enkele of een paar gebruikt, krijg plastic zakken weggegooid en wind als prullenbak of in de buik van onschuldige dieren. Er is een groeiend besef van de negatieve gevolgen van het moderne leven op het milieu en uiteindelijk, op de menselijke bevolking. Mensen zijn nu op zoek naar middelen om hun afval te verminderen en meer eco-vriendelijk. Een van de manieren waarop u kunt deze trend te volgen is om te leren hoe je een herbruikbare kruidenier zak gemaakt van materialen die u al in uw eigen huis te maken. Hier zijn een paar handige tips over hoe om te gaan over:

Hoe maak je een herbruikbare kruidenier zak te maken. Maak een sjabloon voor het lichaam van de kruidenier zak met behulp van papieren zak.
Hoe maak je een herbruikbare kruidenier zak te maken. Maak een sjabloon voor het lichaam van de kruidenier zak met behulp van papieren zak.

  1. Voor dit project, moet u de volgende materialen: een stevige doek die u kunt gebruiken als een kruidenier zak als een oude kussensloop, oude deken, shirts, breed-legged denim broek of jas, of oude handdoeken. Daarnaast moet u ook een naaimachine, liniaal en meetlint, schaar en draad, spelden en een grote bruine kruidenier papieren zak met een base.
  2. Maak een sjabloon voor het lichaam van de kruidenier zak met behulp van papieren zak. U kunt gebruik maken van de grote verscheidenheid met een platte bodem die het mogelijk maakt de tas te staan. Omgekeerd kunt u ook kiezen om de kleinere. De grootte hangt af van hoe groot u wilt dat uw herbruikbare boodschappentas te zijn. Snijd een zijde van het papieren zak geopend, wordt de base. De sjabloon stuk moet hebben zes zijden. Markeer de zijkanten knip je. U zal de daadwerkelijke zak later naai langs deze zijden. Leg de sjabloon stuk voor een tijdje.
  3. Maak de banden van je tas door het meten van twee stroken van 2,25 met 34 inch direct op het doek.
  4. Snijd de doek naar aanleiding van de sjabloon stuk. Snijd de stukken voor de bandjes. Maak je geen zorgen als uw doek is niet groot genoeg voor de sjabloon. U kunt een ander stuk stof gewoon naaien op, zodat u kunt de juiste maat te krijgen.
  5. Om ervoor te zorgen dat de randen van de zak zal niet franje, hemlines naaien op de franje delen van de doek.
  6. Om het lichaam van je rug te maken, gewoon naai de randen van het doek op uw naaimachine. Naai langs de zijkanten die u reeds heeft gesneden toen je het maken van de papieren zak sjabloon.
  7. Naai de bandjes van je tas. Neem een ​​stuk, rechts van de doek naar u toe gericht en de lengte vouw de doek. Zet de vouw van het hele stuk met pennen zodat het niet beweegt wanneer u het later draaien op de naaimachine. Doe hetzelfde met het andere stuk. De lengte van de banden om de grootte van de tas gemaakt past.
  8. Naai langs de 34 inch lengte van de open rand van de banden. Verwijder de pennen na het naaien. Naai een twee inch zijde gesloten. Draai de riem binnen en van buiten, met een potlood of pen aan op de doek rechterkant blijken. Naai de opening dicht. Doe hetzelfde aan de andere riem.
  9. Teken kleine vierkantjes op elk uiteinde van de bandjes. Naai de bandjes stevig aan de buitenkant gedeelte van de zak, naar aanleiding van de vierkantjes die u hebt getekend aan elk uiteinde.

Crafting een herbruikbare boodschappen zak is vrij eenvoudig. Als je niet weet hoe om te naaien met een naaimachine, kun je een oude kussensloop en met de hand naaien bandjes gebruiken.