E2a

Hoe maak je een hip hop tijdschrift publiceren

Als je een gecertificeerde hip-hop liefhebber - of op zijn minst, een hip-hop liefhebber - waarom dan niet uw interesse te delen met andere gelijkgestemde fans en verdien wat geld in het proces? Weten echter, dat het publiceren en onderhouden van een tijdschrift zal veel toewijding nemen vooral in het begin. Maar als u denkt dat u tot de uitdaging van het publiceren van een hiphop tijdschrift, hier zijn enkele tips om u te helpen:

Laat u inspireren door bestaande hiphop tijdschriften

Hoe maak je een hip hop tijdschrift publiceren. Laat u inspireren door bestaande hiphop tijdschriften.
Hoe maak je een hip hop tijdschrift publiceren. Laat u inspireren door bestaande hiphop tijdschriften.

Laat u inspireren door bestaande hiphop tijdschriften. Het is een goed idee om te lezen door middel van verschillende hip hop tijdschriften dus zou je een gevoel van hoe de lay-out, ontwerp en schrijf je eigen te krijgen. Vergeet niet, wil je niet naar een copycat te zijn, geïnspireerd worden, maar zorg ervoor dat je je eigen draai aan uw magazine. U wilt uw magazine een eigen handelsmerk stijl.

Bepaal de verschillende onderdelen en kenmerken van uw magazine. Allereerst is het een goed idee om het bereik van uw magazine te beperken. Wat precies moet het over? Welke artistieke stijlen en genres zou u willen richten op? Wat is uw beoogde doelgroep? Door dit te doen, zou je in staat zijn om een ​​meer systematische, georganiseerde, gemakkelijk te begrijpen tijdschrift maken met een stevige fanbase. Zodra u hebt uw reikwijdte en beperkingen geïdentificeerd, denk aan functies die zal gaan met uw oorspronkelijke plannen. Denk ook aan pakkende namen voor elk segment.

Hebben een pool van schrijvers, illustratoren, onderzoekers en fotografen. Je zou eerst beginnen met een groep getalenteerde vrienden die dezelfde interesses als jij delen. Maar als je ergens wilt komen, zorg ervoor dat u stevig termijnen die iedereen moet voldoen. Heb een wekelijkse vergadering, waar je zou kunnen controleren hoe hun opdrachten komen door. Je zou ook kunnen doen online conferenties voor meer gemak.

Heb een marketing team

Heb een marketing team. Uw marketing team verantwoordelijk moet zijn van het zoeken naar adverteerders voor uw magazine. Vergeet niet, een groot deel van uw inkomen wordt afgeleid van adverteerders. Laat uw marketing team bereiden een informatief pakket over uw magazine, evenals een pakket van publiciteit opties die een adverteerder zou kunnen kiezen.

Bepaal uw eerste aantal exemplaren

Bepaal uw eerste aantal exemplaren. Het is het beste dat u begint eerst klein, en dat u zich richt op een specifieke groep, zoals uw lokale gemeenschap. U moet ook bepalen of je zou willen uw magazine om uit te gaan op een wekelijks, maandelijks, tweemaandelijks of kwartaalbasis.

Contact met uitgevers

Laat u inspireren door bestaande hiphop tijdschriften. Bepaal de verschillende onderdelen en kenmerken van uw magazine.
Laat u inspireren door bestaande hiphop tijdschriften. Bepaal de verschillende onderdelen en kenmerken van uw magazine.

Contact met uitgevers. Verwerven van een lijst van uitgevers in uw regio, en informeren over hun bereidheid om een ​​minimum aantal kopieën aanvankelijk publiceren. Het is een goed idee om contact startende uitgeverijen die zou waarschijnlijk het werk doen voor veel minder dan de gevestigde degenen. Echter, verzoek om een ​​proefexemplaar van hun werk hebben, zodat je kon de kwaliteit ervan te onderzoeken. Sommige dingen om op te letten: de stevigheid van het blad binding, de kleur en de beeldkwaliteit, de kwaliteit van de pagina's, of de inkt komt gemakkelijk af, enz. Ook, zorg ervoor om prijzen te vergelijken eerst doen voordat je vestigen op een uitgever .

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de manieren om een ​​hip-hop tijdschrift publiceren. Vergeet niet, toewijding is belangrijk om ervoor te zorgen dat je hip-hop tijdschrift een echte zakelijke onderneming slechts een one-time hobby zal zijn, en niet. Good luck!