E2a

Hoe maak je een hoepel te maken

De hula-hoepel is een van de meest populaire en vermakelijke games niet alleen voor kinderen maar ook voor jongvolwassenen. Bovendien dient het als een fitness-routine voor tieners en volwassenen. Gezien het brede scala van functies die het kan dienen - van ontspannen activiteit om behoud van ieders lichaam figuur - is het niet verwonderlijk dat de hula-hoepel is zo'n charme voor u. Als je jezelf niet kunt helpen uit willen dat u uw eigen hoelahoep, dan fret niet meer! In een paar eenvoudige stappen, kunt u een hula-hoop van je eigen te maken! Voor je het weet, zul je daar in je buurt, draaien en draaien met je eigen hula-hoepel.

  1. Bereid de tools die u nodig heeft: Het maken van een hula-hoepel vergt de meeste van de gebruikelijke instrumenten die worden gebruikt door een timmerman. Als een woord van voorzichtigheid, omgaan met de gereedschappen goed als ze je kunnen verwonden. U zult een kotter, een haardroger, een Zwitsers of mes, een baal, een bestand, een aanzienlijke lengte van schuurpapier, een meetinstrument gemaakt van doek en een paar handschoenen nodig. De handschoenen zijn belangrijk omdat ze zal het verminderen van het risico van je hand krijgen van pijn.
  2. Bereid de materialen voor de hoepel: U zult sommige slangen die in feite zal het belangrijkste materiaal van de hoepel nodig. Als alternatief kunt u ook gebruik maken van staal of aluminium, op voorwaarde dat ze zijn dun genoeg om te buigen zijn. Je moet rekening houden met de PSI niveau van het materiaal dat u gaat gebruiken voor de hoepel. Een lagere PSI betekent dat het materiaal meer buigbaar. De ideale PSI bereik wordt ingesteld als 80-160 dus zorg ervoor dat het materiaal dat u zal kiezen niet minder of meer dan dit bereik zal zijn.
  3. Bereid de andere materialen: Afgezien van de slang, zal u ook een diameter waarvan de lengte mag maximaal een centimeter te zijn nodig. U vindt er ook een connector die de twee kanten van de hoepel zal verbinden bij het vormen van de cirkel nodig. Daarnaast zal je een gekleed tape die de hula-hoepel zal betrekking nodig.
  4. Bepaal de grootte van de ring en vervolgens dienovereenkomstig te snijden: Beslis over de grootte van de ring die u wilt voor jezelf, Daarna, gebruik dan een zaag of een sterke mes om het materiaal (het staal of de slang) te snijden.
  5. Verbind de twee uiteinden van het materiaal en voeg gewicht op: met een invoegen connector, maakt de twee einden van de buis aan. Zodra dit is gedaan, toe te voegen gewicht aan de hoepel door het gieten in zand of maïskorrels (of ay ander soortgelijk materiaal) in de hoepel. Bij de keuze van het materiaal dat u zal zetten in de hoepel, zorg ervoor dat het niet een materiaal dat storende geluid zal maken als je eenmaal begint met de hoepel.
  6. Verhit de slang en pad het voor een sterkere greep: Om de hoepel af, verwarm de buis zodat de ontmoetingsplaats sluit strakker. Voor aanvullende verzekering, kunt u tape of pad de convergentie punt om ervoor te zorgen dat het goed gesloten. Zodra je het gevoel dat het punt is al stevig gesloten, wordt de hoepel gedaan!

Hula-hoepel is een prachtig speeltje en lichaamsbeweging instrument

Hoe maak je een hoepel te maken. Bereid de tools die u nodig heeft: Het maken van een hula-hoepel vergt de meeste van de gebruikelijke instrumenten die worden gebruikt door een timmerman.
Hoe maak je een hoepel te maken. Bereid de tools die u nodig heeft: Het maken van een hula-hoepel vergt de meeste van de gebruikelijke instrumenten die worden gebruikt door een timmerman.

Hula-hoepel is een prachtig speeltje en lichaamsbeweging instrument. Profiteer van zijn immense wonderen! Volg de stappen hier en je hebt je eigen hoelahoep binnenkort!