E2a

Hoe maak je een houten splitter gebruiken

Voor hout makers

Voor hout makers, een van de moeilijkste werk dat ze werken onder ogen moeten zien is het verdelen van het hout. Aan de andere kant zijn de houtsplijters was een grote hulp voor mensen, omdat dit kan u te houden van een slopende job. Aan de andere kant, houtsplijters zijn riskant. Leer hoe je hout splitter te gebruiken met de volgende stappen.

Hoe maak je een houten splitter gebruiken. Het is altijd het beste om onderzoek op een bepaalde machine.
Hoe maak je een houten splitter gebruiken. Het is altijd het beste om onderzoek op een bepaalde machine.

  • Het is altijd het beste om onderzoek op een bepaalde machine. Zoek uit wat punten en informatie over houtsplijters voordat u tot aanschaf het. Op zoek via het internet kan u snel herinneringen en ideeën die kunnen uw gids zijn in het gebruik van uw houten splitter. Als je eenmaal hebt verkregen adequate informatie, kunt u nu controleren hardware van het aanbod een redelijke prijs voor houtsplijters en kopen.
  • Voordat u uw hout splitter, moet u lezen en begrijpen van de instructies en waarschuwingen aandachtig door. Dit om te voorkomen verdere ongevallen die zich kunnen voordoen tijdens het proces.
  • Maak het gebied waar je zou willen om uw hout splitter en het werk doen. Je hebt te nemen van onnodige dingen als vuil en puin. Er is behoefte aan om het schoonmaken van de omgeving van het zaagblad er geen belemmeringen. Als u een uitlaatsysteem zoals stof verzamelaar, zet het op in de buurt van de regio om te voorkomen dat stof op te bouwen.
  • Stel uw hout splitter op de begane grond. Vergrendelen en beveiligen van het hout splitter, zodat het niet kan bewegen of te verwijderen. Voor de veiligheid, een veiligheidsbril en handschoenen wanneer u werkt op een houten splitter.
  • Je moet ervan bewust zijn dat er verschillende soorten houtsplijters. Een type is een hydraulische houten splitter. Deze houtsoort splitter werkt met een bediende met een gasmotor.
  • Voordat u begint met het hout splitter te gebruiken, de motor eerst testen voor gas en olie. Als de motor is gevuld en klaar de splitter schakelen om de hydraulische pomp liep door de druk te stimuleren.
  • Onderzoek de gesoldeerde wig onderhavige aan een uiteinde van het hout splitter. Leg het hout tegen de wig en druk dan op de knop om de zuiger die zal gaan naar het bos verder te gaan langs de wig te activeren. Druk op de knop totdat het hout volledig is vervolgens gesplitst laten gaan. Opnieuw doen deze totdat u hebt gemaakt de grootte die u wenst.
  • Een ander type hout splitter is het gebruik van hydraulische vijzel. De hydraulische vijzel is verbonden met een einde van een gesoldeerde wig aan de andere kant.
  • Om voor u om de arm te pompen en beweeg de cilinder in het bos splitter, moet u de schroef in de hydraulische vijzel te draaien. Plaats het hout in de splitter dan de arm te duwen voor het logboek op te splitsen. Laat los de schroef op de aansluiting, zodat u in staat zou zijn om de cilinder duwen op zijn plaats.

Kloofmachine is erg handig om te gebruiken, omdat het maakt het hout splijten werk sneller en gemakkelijker. Aan de andere kant, moet je nog steeds bepaalde dingen over het hout splitter weet voor een veilig en effectief gebruik.