E2a

Hoe maak je een huis bibliotheek stempel krijgen

Terug in de dag

Terug in de dag, het kopen en lezen van een goed boek was de meest vermakelijke wat een persoon zou doen. Mensen zouden vernietiging van een deel van hun inkomen te stellen om de laatste meesterwerk gelanceerd door hun favoriete auteurs te kopen. Vandaag de dag is deze activiteit uitgegroeid tot een verloren kunst voor de meeste mensen die het digitale tijdperk hebben aanvaard. Bijna elk boek denkbaar is te vinden op het internet en in plaats van het kopen van een hard copy bij uw plaatselijke boekhandel, je kunt het downloaden en lezen op je Kindle of een andere draagbare e-book leesapparaat. Ja, de aantrekkingskracht van ingebonden en paperbacks verliezen geleidelijk hun aantrekkingskracht. Toch, als je een van de uitverkorenen die nog boeken te zien als een commodity te verzamelen in zijn ietwat vintage en maar al te echte vorm, kan je het opzetten van een huis bibliotheek waar uw kostbare literaire schatten worden weergegeven en geïndexeerd. Als dit het geval is, dan zul je zeker een huisbibliotheek stempel moeten elk item een ​​label in je collectie. Hier zijn enkele tips over hoe je een huis bibliotheek stempel te krijgen, zodat u kunt beginnen met het personaliseren van uw boekencollectie.

  • Bezoek de plaatselijke winkels. De eenvoudigste manier om te vinden en kopen van een rubber stempel die je zal gebruiken om een ​​label elk boek in uw huisbibliotheek is door het controleren van de lokale winkels, zou kantoor aanbod winkels en boekhandels zijn grote opties. Ze zullen waarschijnlijk een selectie van kant-en-klare stempels voor elke behoefte. Aangezien u zal stempelen uw boeken met een zin in de mate van "uit de bibliotheek van" gevolgd door je naam, dan zal je waarschijnlijk in staat zijn om een ​​in deze winkels vinden. U kunt een stempel kopen met die zin en dan gewoon inkt in uw naam met behulp van een pen als je elk boek stempel.
  • Hebben het custom-made. Sommige van de lokale winkels kunnen aanpassen van postzegels te bieden. Ja, kan uw plaatselijke kantoorboekhandel hebben deze dienst. Zo niet, dan wil je naar een winkel die deze service biedt. U kunt ze lokaal of online te vinden. Bijvoorbeeld, als je de online route te gaan, dan kunt u een bezoek simonstamp.com , rubberstamps.net en thestampmaker.com . Al deze sites bieden rubber stempel maatwerk. U kunt de stempels online bestellen met uw creditcard en zij zullen het aan u te leveren.
  • Beslis over de frase. Voordat ze door met de aanpassing, wilt u misschien uw ontwerp doordenken. Sinds de stempel's primaire doel is om te labelen elk boek in uw huisbibliotheek met betrekking tot de oorsprong en de eigenaar, kunt u uw ontwerp naar de typische uitdrukkingen zoals "dit boek is eigendom van," "van de bibliotheek van," of beperken "ex libris" gevolgd door je volledige naam. Echter, kunt u overwegen het toevoegen van een afbeelding aan uw ontwerp op voorwaarde dat de stempel duidelijk staat eigendom.
  • Vergeet niet de inkt. Als u het ontwerp voor uw op maat gemaakte stempel te voltooien, zorg ervoor om te gooien in de inkt als u de bestelling. Zwart, blauw of rode inkt op een stempelkussen moeten volstaan. Misschien wilt u overwegen te investeren in zelfinktende typen in plaats van de gemeenschappelijke stempel en pad. Een zelfinktende stempel zal u toelaten om te blijven continu stempelen zonder de noodzaak van een stempelkussen. Moet de inkt op is, alles wat je hoeft te doen is het druppelen een paar druppels inkt op de stempel en u bent goed om te gaan zal zijn.


Hoe maak je een huis bibliotheek stempel krijgen. Bezoek de plaatselijke winkels.
Hoe maak je een huis bibliotheek stempel krijgen. Bezoek de plaatselijke winkels.

Je beste kans in het krijgen van een op maat gemaakte stempel voor uw huis bibliotheek zal worden door de online-methode. Het is gemakkelijk en handig. Echter, als er een lokale winkel in de buurt die u kunnen voorzien van wat je nodig hebt, dan wil je misschien om die optie te onderzoeken eerst, zodat je uit de eerste hand kunt zien het effect van uw ontwerp.