E2a

Hoe maak je een IBL in san francisco krijgen

Er is geen vervanging voor de liefde voor boeken, zelfs in het digitale tijdperk, waar u kunt e-books lezen op het internet of je mobiele telefoon. Voor de meeste mensen, kan een LCD-scherm nooit in de plaats van de geur en de aanraking van papier.

Als je van San Francisco en u wilt het aantal en de soorten boeken die u kunt lenen verhogen, dan moet je een San Francisco bibliotheek kaarthouder te worden. Als u op zoek bent naar een boek en het is niet in het systeem van de bibliotheek in de buurt uw omgeving, dan is uw lokale bibliotheek het boek bestellen via de andere takken. Er zijn verschillende deelnemende universiteiten en hogescholen bibliotheken en openbare bibliotheek systemen, zodat uw kansen op het vinden van het boek je liefde zijn hoog. Hieronder staan ​​de stappen en gidsen om u te helpen een IBL in San Francisco.

  • Zoek en bestel het boek dat u zoekt. Bezoek de website van San Francisco Public Library. U vindt een oranje box in het bovenste gedeelte van de website. Typ de naam van het boek of de naam van de auteur die u zoekt in die doos. Klik op de "zoeken catalogus" knop. U hoeft het interbibliothecair systeem als het boek dat u zoekt is in de lijst. Maar als niet, klikt u op de zoek "link knop".
  • Controleer de lijst die zal aan u worden gegeven door het systeem. Klik op de titel van het boek of de naam van de auteur die u zoekt. De website zal u vertellen het aantal boek kopieën die ze hebben.
  • Klik op de "te vragen dit item" te klikken. Na het klikken op de optie "San Francisco Public". Door erop te klikken geeft aan dat je verbonden met San Francisco openbare bibliotheek. Klik op de "submit bovenstaande informatie" knop.
  • Typ uw naam en uw barcode. Na het klikken op de submit knop informatie, wordt u geleid naar het volgende scherm waar je moet wat informatie te geven. De barcode is te vinden op de achterkant van de lenerspas. Uw PIN-code is de vergelijkbare PIN-nummer dat u gaat gebruiken om in te loggen in de bibliotheek site hoofdpagina. Klik op een kantoor waar je nodig hebt om pick-up van het boek. Klik op "submit" als je afwerking.
  • Bij de vernieuwing en het inleveren van uw geleend boek. Als je pick-up van uw boek, gaat u naar de bibliothecaris aan de balie en vraag om uw gevraagde boek. Als het je eerste keer om een ​​boek te lenen via interbibliothecair leenverkeer, dan is de bibliothecaris zal uitleggen wat bibliotheek regels voor jou. Laat het papier band niet verwijderen in het boek dat u lenen. Als u wilt uw geleend boek online te vernieuwen, belt u het Interbibliothecair Leenverkeer personeel: (415) 557-4406 begin_of_the_skype_highlighting           (415) 557-4406       end_of_the_skype_highlighting. Het boek kan niet worden verlengd als het al te laat. U kunt verlenging van een geleend boek een keer en je kunt het doen eens in de twee weken. Een groot voordeel in het hebben van een IBL is kunt u uw geleend boek terug te keren naar elke San Francisco bibliotheek tak. Je hoeft alleen maar om ervoor te zorgen dat u het boek direct overhandigen aan een in San Francisco bibliotheekmedewerkers.


Hoe maak je een IBL in san francisco krijgen. Zoek en bestel het boek dat u zoekt.
Hoe maak je een IBL in san francisco krijgen. Zoek en bestel het boek dat u zoekt.

Houd je geleend boek veilig, omdat je in rekening gebracht. Er is ook een te late betaling in geleende boeken.