E2a

Hoe maak je een jachtmes te gooien

Messen hebben vele toepassingen in het bijzonder thuis waar ze nodig zijn in het doen van taken zoals koken, tuinieren en repareren. En toch zijn er mensen die messen te houden, niet alleen voor het nut ze bestemd zijn voor. Deze mensen houden van messen in te zamelen voor een bepaalde sport genaamd mes gooien. Waarlijk, heeft mes gooien opgedaan nogal populariteit nu vooral onder mannen die graag een uitdaging hun vaardigheden in doel sport. Blijkbaar, kunt u een aantal gebruik van deze vaardigheid hebben in tijden wanneer je in een survival test. Nou ja, kan niemand je ooit verteld wanneer je gestrand op een eiland of geconfronteerd met een wild dier in een aantal bos. Zoals ze zeggen, het kan geen kwaad als je leert een aantal nieuwe trucs. Hier volgen enkele tips die u kunt begeleiden in het gooien van een jachtmes:

Hoe maak je een jachtmes te gooien. Gear up voor de trainingssessie.
Hoe maak je een jachtmes te gooien. Gear up voor de trainingssessie.

  • Breng de nodige gadgets voor de praktijk. Je hebt een jachtmes met een echte scherpe punt, een messenslijper, een paar comfortabele schoenen (bij voorkeur sportschoenen of mocassins) en EHBO-kit om mogelijke verwondingen vooruit kan lopen.
  • Gear up voor de trainingssessie. Draag comfortabele kleding en stevige schoenen. Mes gooien brengt een aantal lichamelijke inspanning en je nodig hebt om te bewegen zonder beperkingen van strakke kleding of slecht passende schoenen. De wet zelf vereist precisie en als je niet kunt vrij bewegen je armen, romp en benen, je mag niet in staat zijn om het doel te raken. Het handvat van het mes moet ook een goede greep om ongevallen die je later misschien spijt van te vermijden.
  • Stel uw doelgroep. U kunt een stuk van log of hout om te dienen als uw doelgroep. Vergeet niet dat je je arm naar voren zwaaien helemaal terug en dan lunge als je loslaat het mes om te kunnen het doel te raken. Zorg ervoor dat u vooruit surge met het mes als je zou landen op de grond, gezicht naar beneden. Bedien uw bewegingen op een zodanige wijze dat alleen uw arm en romp moet bewegen.
  • Pak het mes stevig op het midden van de rol. Doe dit stap terwijl u de berekening van uw worp. Duw het mes naar beneden en gooi het een paar keer naar het doel tot het moment dat je in staat bent om te bepalen waar je moet echt richten het.
  • Richt op verschillende doel-afstanden. Niet inhoud uzelf met een vaste afstand van waaruit u uw mes te richten. Begin met twee meter afstand en dan weg naar zeven, acht enzovoort. Hoe meer je gooit het mes, hoe beter je wordt in het richten van een verder punt. U kunt repareren van je doelgroep door nagelen een houten plank op een boom, zodat u alleen uw afstand in te stellen door het bewegen van verder weg of dichter bij het doel.
  • Keur bepaalde gooien vaardigheden, afhankelijk van de afstand. Bijvoorbeeld, als u het gooien van meer dan 15 meter afstand, werp het mes onder je hand. Houd het handvat van het mes zo stevig als je kan dan het handvat knijpen met uw duim en wijsvinger. Ondertussen moet je andere vingers een beetje ontspannen als je klaar om het mes te gooien. Zwaai je arm uit down under verhoog dan het naar de hoogte die u van plan bent om te gooien. Manoeuvreer je arm van achter naar voren en gooi het mes met een plotselinge stoot.
  • Focus op het doel. Til je arm, plant je voeten op een vlakke ondergrond en plaats uw arm op een 'hout hakken houding'. Vervolgens kijken en zich richten op de doelgroep en naar voren hijsen uw hand terwijl het vrijgeven van het mes.


Het gooien van een jachtmes is een leuke activiteit. Het is een goede manier om de uitgaven van uw vrije tijd, omdat het zich ontwikkelt en scherpt uw ​​motorische vaardigheden die kunnen 'roestige' zijn gegaan met inactiviteit al voor vele jaren.