E2a

Hoe maak je een kaart kamer run

Wilt u uw eigen Card Room draaien? Als u een grote kaart speler, dit is een manier om geld te verdienen met behulp van uw vaardigheden.

Beslissen over de aard van het kaartspel dat u wilt uitvoeren. Je kan ofwel een pokerspel, blackjack, rode hond of een ander kaartspel je wilt.

Controleer de lokale wetten

Controleer de lokale wetten. Voordat je zelfs denken aan het opzetten van een kaart kamer, erachter te komen wat de lokale wetten zijn en als er vergunningen je nodig hebt aan te vragen. Je zou niet willen dat de politie binnenvallen uw kaart kamer.

Kies een Locatie

Hoe maak je een kaart kamer run. Beslissen over de aard van het kaartspel dat u wilt uitvoeren.
Hoe maak je een kaart kamer run. Beslissen over de aard van het kaartspel dat u wilt uitvoeren.

Selecteer een locatie. De locatie moet een afgesloten, ruimte met airconditioning die uw kaartspel setup kan passen zijn. Het nuttigst eigen badkamer of op zijn minst een buurt. Het zou ook goed zijn als de plek is geschikt voor een televisie of entertainment center en ruimte om de versnaperingen op. Een bar zou goed zijn, ook.

Kies een kaarttafel

Kies een kaarttafel. Je kunt in principe gebruik maken van een stevige tafel die het aantal spelers kan passen voor je kaartspel. Maar, als je een meer professionele uitstraling, kies dan een mooie tafel met een vilten oppervlak. Kaart tabellen kunnen worden gemaakt van massief hout of metalen frames. Sommige zijn opvouwbaar. Anderen hebben bekerhouders. U kunt kiezen uit ovale, achthoekige en ronde tafels. Pokerchips.com heeft een brede selectie van de kaart tafels en ander kaartspel parafernalia. Zorg ervoor dat u comfortabele stoelen kiezen. Je spelers zullen doorbrengen behoorlijk lange tijd op hun stoelen.

Koop een goede speelkaarten en chips (indien nodig)

Koop een goede speelkaarten en chips (indien nodig). Koop geen goedkope papier speelkaarten of plastic chips. Voor de speelkaarten, gaan voor de van kunststof die kan worden gebogen in de hoeken. Veel spelers kijkje in hun kaarten eerder dat blik op het hele gezicht. Een van de beste speelkaarten door KEM . Hun kaarten zijn gemaakt van duurzaam kunststof materiaal in interessante ontwerpen. Bij het kopen van chips, kunt u klei chips, clay composite chips of composiet metalen core chips vinden. Spelers willen chips die ze goed aankunnen en doe trucs met.

Stel je huis regels en voorschriften

Stel je huis regels en voorschriften. Je moet een expert in het kaartspel u werkt wel. Er zullen tijden zijn dat spelers meningsverschillen zal hebben, kan vreemdgaan optreden of potten kan worden betwist. Weten wat te doen in deze situaties zal ervoor zorgen dat het spel der minne kan worden voortgezet. Jouw ervaring in andere feitelijke kaart kamers (niet de video of online kamers) is essentieel. Andere Huisregels moet ook worden vastgesteld: geen dodelijke wapens, drugs, enz.

Vast te stellen hoeveel je zou moeten krijgen voor het uitvoeren van de kaart kamer

Vast te stellen hoeveel je zou moeten krijgen voor het uitvoeren van de card room. Normaal gesproken is de House krijgt ten minste 10% van elke buy-in voor het poker. U vast te stellen van de buy-in ook. Daarnaast, voor elk winnend pot, het huis wordt ten minste 1%.

Voer een eerlijke kamer

Controleer de lokale wetten. Controleer de lokale wetten.
Controleer de lokale wetten. Controleer de lokale wetten.

Voer een eerlijke kamer. Zorg ervoor dat u een schone en eerlijke card room draaien. Wees aardig voor de spelers en houd je hoofd koel. Je zult waarschijnlijk voldoen aan een verscheidenheid van personages in je card room.

Als u nieuw bent bij het opzetten van een kaart kamer zijn

Als u nieuw bent bij het opzetten van een kaart kamer zijn, klein beginnen met een tafel om een ​​gevoel te krijgen voor dit nieuwe bedrijf van jou te krijgen. Als je eenmaal hebt de knie van de dingen, dan kunt u overwegen het uitbreiden van uw card room door het toevoegen van meer tafels en met gebruikmaking van een of twee medewerkers om u te helpen. Een goed beheerde kaart kamer kan zowel leuk om te rennen en een goede bron van inkomsten voor jou.