E2a

Hoe maak je een kanten parasol te maken

Een parasol is een andere term voor een paraplu

Een parasol is een andere term voor een paraplu. Lace parasols worden vaak gebruikt voor decoratieve doeleinden of als accessoire voor een kostuum. Dames uit het Victoriaanse tijdperk zijn degenen die meestal worden gezien met kant parasols. Zij maken gebruik van kant parasols om zich te beschermen tegen de stralen van de zon. Als je gaat naar een kostuum partij of als u wilt een parasol als decoratie voor uw huis hebt, je hoeft niet aan te schaffen. U kunt uw eigen kanten parasol. Dit is zelfs een voordeel als je naar de parasol te maken, net zoals u wilt dat het eruit.

Hier zijn de stappen over hoe u uw eigen kanten parasol te maken:

Hoe maak je een kanten parasol te maken. Materialen voor het project.
Hoe maak je een kanten parasol te maken. Materialen voor het project.

  1. Materialen voor het project. Verzamel eerst alle materialen die u gaat gebruiken voor dit project. De materialen zijn: een oude paraplu, kant stof van uw keuze, kant trimmen, linten, verf, penseel, lijmpistool, draad en naald. Je hoeft niet aan een van deze items te kopen. U kunt gebruik maken van een aantal stukjes die u al in uw huis, zodat u niet hoeft te besteden.
  2. Voorbereiding van de basis van de parasol. Je gaat de paraplu te gebruiken als basis voor uw kanten parasol. Ontvang een paraplu en open het. Verwijder de stof op de paraplu, zodat u deze kunt vervangen met kant. U kunt dit doen door het uitsnijden van de draad die die stof vasthoudt aan de basis. Zorg ervoor dat u alles uit het overkoepelende basis. Als u al het weefsel verwijderd, het volgende ding is om de basis te schilderen met de kleur die je wilt. De meeste parasols hebben een witte of crème basis. Wacht tot de verf drogen voordat u de volgende stap.
  3. Naaien op de kant naar de basis. De volgende stap is om de kant stof te naaien op de voet van de paraplu. Gebruik dezelfde kleur van de draad als de kant. Spreid de kant stof over het geopende paraplu. Zorg ervoor dat u de stof naaien aan elk van de stengels van de paraplu. Daarna knip het overtollige kant stof die gordijnen langs de stengels.
  4. Het toevoegen van versieringen. Na het naaien op de kant stof, het volgende wat je hoeft te doen is het toevoegen van het kant erop en eraan. U kunt nu de kant erop en eraan met behulp van een lijmpistool. Bevestig de kant erop en eraan, terwijl de paraplu open is.
  5. Het toevoegen van linten. U kunt ervoor kiezen om linten toe te voegen aan de parasol. Een ding dat je kunt doen is om te binden of lijm linten aan het einde van elke paraplu steel. Uw parasol zal er geweldig uitzien met deze linten als deze open is. U kunt ook een lint zich ook hechten aan het handvat van de parasol.

Dit zijn de eenvoudige stappen over hoe u uw eigen kanten parasol te maken

Dit zijn de eenvoudige stappen over hoe u uw eigen kanten parasol te maken. U kunt verschillende kleuren kant parasols door de aankoop van gekleurde kant stof. Laat je verbeelding de vrije loop bij het ontwerpen van de parasol. U kunt gebruik maken van linten, kant toeters en bellen, draad, knopen en andere materialen die u wilt maken uw parasol aantrekkelijker.