E2a

Hoe maak je een kapstok te bouwen

Het bouwen van een kapstok is een eenvoudige en voordelige manier om al uw hoeden op te slaan. Het hebben van een kapstok houdt uw hoeden netjes en veilig, terwijl ook zodat u ze weer te geven in uw slaapkamer of kantoor aan huis. Zodra u zien hoe eenvoudig het is om een ​​kapstok, kunt u een aantal voor elk genre van de muts stijlen!

Om te beginnen het opbouwen van uw kapstok

Om te beginnen het bouwen van uw kapstok, kies je eerst hoe lang u wilt dat uw kapstok te zijn. Als je een veel hoeden, kunt u al uw hoeden op een rack of twee kleinere racks te maken. Kies ook hoeveel ruimte je wilt tussen uw hoeden. Baseball caps hebben minder behoefte aan ruimte van elkaar dan trendy veer hoeden zou doen.

Voor een standaard formaat kapstok, knip een 1-op-4 stuk hout dat is 30 centimeter lang. U kunt op maat deze dimensies aan uw behoeften te voldoen. Boor vervolgens gaten in het hout, dat gelijkmatig uit elkaar geplaatst zijn. Nu het harde werk is gedaan, is het tijd om te sparren-up van uw kapstok en maak het je eigen.

Kies de haken die u wilt gebruiken voor uw kapstok

Hoe maak je een kapstok te bouwen. Om te beginnen het opbouwen van uw kapstok.
Hoe maak je een kapstok te bouwen. Om te beginnen het opbouwen van uw kapstok.

Kies de haken die u wilt gebruiken voor uw kapstok. Enkele ideeën zijn metalen haken, pinnen, decoratieve lade knoppen, of zelfs golf pinnen. Als u niet zeker weet wat te gebruiken, op maat van uw kapstok om de soorten hoeden wordt u opknoping op.

Zodra u hebt bepaald de stijl van uw kapstok

Zodra u hebt bepaald de stijl van uw kapstok, moet u schuren van het hout en vlekken aan uw interieur passen. Gewoon zand rond de randen van het hout met behulp van schuurpapier en kies een kleur aan uw kapstok vlek met. Als u kiest, kunt u in plaats daarvan schildert het hout met behulp van een kleur naar keuze.

Wanneer de beits of verf op de kapstok is opgedroogd

Wanneer de beits of verf op de kapstok is opgedroogd, is het tijd om je haken in te voegen. Gebruik de hardware die bij uw knoppen of haken en steek ze in de kapstok. Dan hang je kapstok op uw muur met behulp van een aan de muur opknoping hardware kit die kunnen worden gekocht bij uw lokale hardware winkel. Maak de look door opknoping uw hoeden op uw nieuwe kapstok.

Kies de haken die u wilt gebruiken voor uw kapstok. Zodra u hebt bepaald de stijl van uw kapstok.
Kies de haken die u wilt gebruiken voor uw kapstok. Zodra u hebt bepaald de stijl van uw kapstok.

Houd in gedachten dat bij het bouwen van een kapstok, zijn er veel verschillende ontwerpen om uit te kiezen. Als u niet beschikt over de ruimte om uw kapstok horizontaal op te hangen over de muur, ervoor kiezen om verticaal te plaatsen in plaats daarvan. Dit is ideaal als u weinig ruimte aan de muur, waardoor het gemakkelijk is om de kapstok naast de kastdeur te plaatsen.

Als u wilt een beetje karakter toe te voegen aan uw kapstok

Als u wilt een beetje karakter toe te voegen aan uw kapstok, ervoor kiezen om de haken of knoppen in wisselende posities te positioneren. Dit zal zorgen voor de hoeden op te hangen op verschillende lengtes, wat ideaal is voor hoeden die een verscheidenheid van grootte. Het zal ook ruimte maken voor andere accessoires kunt u om op te hangen op uw kapstok, zoals riemen of sjaals.