E2a

Hoe maak je een karakter collage maken

Zoeken naar ideeën voor een kunstproject

Zoeken naar ideeën voor een kunstproject? Moe en verveeld van alle gebruikelijke dingen die je doen? Waarom niet proberen iets fris en nieuw? Neem inspiratie van buiten en maak je eigen natuur-themed collage. Immers, de wereld is gewoon een grote, jumbo kunstwerk en de taak van repliceren van een klein deel van het zou moeten zijn heel uitdagend en allerlei leuke! Hier is hoe je een karakter collage:

Hoe maak je een karakter collage maken. Het is een prachtige wereld.
Hoe maak je een karakter collage maken. Het is een prachtige wereld.

  • Het is een prachtige wereld. Er is zoveel schoonheid en het wonder in de wereld gebeurt alles in een keer. Een bijzonder mooie tocht naar het strand of de bergen kan worden herinnerd door middel van foto's en dagboeken, maar als u wilt dat uw herinneringen aan een meer memorabele verbinding met het milieu, het maken van een karakter collage in stenen, bladeren, bloemen en andere dingen die je kunt vinden op uw reis zal zeker doen. Verzamel deze items uit uw reis en neem het huis met u, zodat u kunt uw eigen natuur-themed collage te maken. Vermijd het nemen van levende dieren of insecten en het plukken van te veel bloemen wel. De eerste is niet bedoeld om te worden gebruikt als onderdeel van een kunstproject, terwijl de laatste kan meer kwaad dan goed doen.
  • Andere materialen. Je moet ook een aantal andere materialen en benodigdheden voor het maken van uw natuur collage. Papier, kleurstoffen, schaar of frezen, lijm, tape en andere lijmen en dergelijke zijn allemaal nodig voor het maken van een collage. Bepaal hoe u uw collage te laten uitzien als tevoren, zodat u een idee van wat je gaat nodig hebben voor het project moet hebben. Zorg ervoor dat uw materiaal in aarde-tinten, zodat het gaat met de algemene natuur / milieu-thema.
  • Het proces. Het creëren van een karakter collage is vrij eenvoudig. U moet de items en objecten die u vinden op uw reizen en excursies door de natuur te nemen, hen allen verzamelen en plak ze op elk oppervlak een afbeelding, symbool of bericht te maken. Hoe meer items die u gebruikt, hoe beter. Je moet echt niet een specifieke boodschap, maar het helpt als er een beetje om je collage vorm te geven. Voor objecten die zijn moeilijker te lijm of tape op het oppervlak dan anderen, probeer deze uit te rusten in een heldere, zip-lock plastic zak, waardoor het makkelijker voor u om ze te plakken op. U kunt ontwerpen en ordenen op een zodanige wijze aan specifieke seizoenen, plaatsen en wat heb je te reflecteren. Je zou moeilijk worden ingedrukt om een ​​fout te maken met zoiets als dit. Het enige wat je hier kunt krijgen verkeerd is een gebrek aan fantasie en innovatie.
  • Voor de jonge en jong van hart. Een natuur collage is niet alleen een leuke activiteit voor jonge kinderen, maar het is ook zeer geschikt voor de jong van hart. Zij maken grote decoraties, geschenken en natuurlijk, memorabilia uit het verleden avonturen.


Het maken van een karakter collage is een goed voorbeeld van hoe kunst projecten kunnen eenvoudig maar leuk en eenvoudig genoeg voor iedereen te doen. Probeer dit zo vaak doen als je kunt, zodat u uw eigen collectie te starten. Dus de volgende keer dat je naar buiten, onderzoeken de omgeving en nemen in de bezienswaardigheden. Kijk dan voor wat bladeren en takjes en pak ze op en bewaar ze voor later.