E2a

Hoe maak je een keuken geschenkmand samenstellen

Er zijn verschillende gelegenheden die garandeert het creëren van een keuken cadeau mand. Als u bent uitgenodigd voor een housewarming party, een keuken cadeau mand is een natuurlijke keuze voor een cadeau. Als vrienden van jou een keuken te verbouwen recent hebben afgerond, het is een mooi gebaar naar hun nieuwe keuken te vieren met een cadeau mand. Een keuken geschenk mand maakt ook een passend cadeau voor een etentje gastvrouw. Ongeacht de gelegenheid, zal de onderstaande stappen u begeleiden bij het samenstellen van een keuken cadeau mand dat is zeker aan uw ontvanger behagen.

Stap 1: stel een budget. Bij het geven van geschenkmanden

Stap 1: stel een budget Bij het ​​geven van geschenkmanden, kan het gemakkelijk zijn om te veel geld uitgeven.. Het is vooral vaak te gaan over de begroting wanneer u een groot geschenk mand te kopen en vervolgens te realiseren moet je veel items te kopen om het te vullen. Zodra u uw budget, van plan om tot de helft van de begroting over het geschenk mand zelf hebt bepaald.

Stap 2: denk buiten de mand. Met andere woorden

Hoe maak je een keuken geschenkmand samenstellen. Stap 1: stel een budget.
Hoe maak je een keuken geschenkmand samenstellen. Stap 1: stel een budget.

Stap 2: denk buiten de korf Met andere woorden, de gift "mandje" dat u van plan om te vullen met goodies niet om een mandje te zijn.. Want dit is een keuken thema geschenk, wilt u misschien overwegen de aanschaf van een grote serveerschaal om te dienen als de mand. Als uw budget is groot, kunt u een knappe RVS prullenbak bakje kopen en vul het tot de rand met keuken essentials. Als u aandringen op de traditionele route en u van plan om een ​​mand te kopen, op zijn minst proberen om het een uniek te maken!

Stap 3: het vinden van een geweldige kookboek Het kookboek hoeft niet een groot deel van uw budget te nemen.. Uw lokale boekhandel heeft waarschijnlijk een verkoop sectie die zal beschikken over grote kookboeken. Hoewel het nodig een duur boek niet, het moet een doordachte ene. Uw vegetarische vriend zal niet worden geamuseerd met een "Best Barbecue" boek simpelweg omdat het kwam van de koop toe rek. Denk na over het soort voedsel dat de ontvanger geniet en dienovereenkomstig kiezen een kookboek.

Stap 4:. Voorraad op een aantal essentiële Bezoek een dollar op te slaan en de aankoop van een spatel, garde, pollepel en zoals veel andere grote gebruiksvoorwerpen die past in uw mandje (en uw budget). Als keuken uw gift ontvanger is vol van kleur dan met alle middelen, kopen deze items in een gratis tint. Als je niet zeker bent van de kleuren in de keuken van de ontvanger, op veilig spelen met metalen of zwarte plastic gebruiksvoorwerpen.

Stap 5:. Voeg een paar smakelijke traktaties Wat goed is een keuken geschenkmand zonder voedsel? Nogmaals, overwegen wat je weet over de ontvanger voorkeuren, antipathieën en lifestyle. Een eeuwigdurende dieter zal niet op prijs een taart Meng alle meer dan een veganist zou graag een homp gastronomische kaas.

Stap 6: extra geld

Stap 1: stel een budget. Bij het geven van geschenkmanden. Stap 2: denk buiten de korf.
Stap 1: stel een budget. Bij het geven van geschenkmanden. Stap 2: denk buiten de korf.

Stap 6: extra geld? voegen extra items. Als u nog niet uw budget uitgeput tot op dit punt, zijn er enkele andere keuken items die nuttig zijn om te ontvangen in een geschenkmand zijn. Een treeft maakt een praktisch geschenk, net als een set handdoeken of een schort. U kunt oprollen een set placemats en das een mooie boog om hen heen voordat u deze in de mand. En natuurlijk, een lekkere fles wijn gaat goed met elke keuken. Als je erg gul voelt, zijn een gift card naar een keuken winkel zoals Crate and Barrel, Williams-Sonoma of Sur La Table.

Er is geen behoefte om uw keuken geschenkmand wrap als het eenmaal is voltooid

Er is geen behoefte om uw keuken geschenkmand wrap als het eenmaal is voltooid. Dat is een groot voordeel voor het geven van een mand gevuld met goodies, u wilt dat uw ontvanger om alle items die je hebt getoond in de mand zien. Zoek gewoon een decoratief lint, bevestig deze aan de mand en regelen om de mand te leveren aan uw ontvanger wanneer het is handig voor u beiden!