E2a

Hoe maak je een klarinet stap voor stap monteren

Als je een muzikant

Als je een muzikant, je moet je instrument kennen van binnen naar buiten, van boven naar beneden. Dit houdt simpelweg dat moet je niet alleen weten hoe u uw muziekinstrument gebruiken, moet u ook weten alles van het volledig. Dit is het geval als u eigenaar bent van een klarinet. Je moet niet alleen weten hoe je muzikale deuntjes blazen door uw klarinet, maar ook wat de onderdelen zijn en hoe ze te monteren. Het is eigenlijk het eerste wat je moet weten hoe te doen. In dit artikel leert u de stappen op het samenstellen van een klarinet stap voor stap.

Hoe maak je een klarinet stap voor stap monteren. Begin assembleren uw klarinet van beneden naar boven te gaan.
Hoe maak je een klarinet stap voor stap monteren. Begin assembleren uw klarinet van beneden naar boven te gaan.

  • Begin assembleren uw klarinet van beneden naar boven te gaan. Eerst, neem de bel met uw rechterhand en houd het stevig vast. Vervolgens neemt u de onderste vat met uw linkerhand en houd het stevig vast, als goed. Zeer stevig maar voorzichtig, draai de klok in de onderste loop van de klarinet. De bel kan geen enkele manier onder ogen, dus maak je geen zorgen of je het nodig hebt om een ​​bepaalde richting onder ogen. Maar zorg ervoor dat de bel past precies in het onderste gewricht.
  • Dan, neem het bovenste gewricht en vind de brug sleutel op. De brug sleutel is een kleine metalen sleutel. Het doel is de bovenste cilinder toetsen sluiten op de onderste verbindingsstukken. De brug sleutel is een zeer gevoelig en kwetsbaar stuk. U kunt eenvoudig buigen als je gedachteloos mee werken. Dus, wees extra voorzichtig.
  • Vervolgens, met je andere hand nu gratis, pakt het bovenste gewricht stevig. Plaats uw vingers op de gaten en druk deze stevig. Het effect van druk op de gaten zal de verhoging van de brug sleutel. Zodra de brug toets wordt verhoogd, zal het niet belemmeren van de gewrichten, aldus kan de twee verbinding gemakkelijk en veilig worden bevestigd aan elkaar.
  • Met de brug sleutel nog steeds verhoogd, draaien zowel de bovenste en onderste gewrichten totdat de vinger gaten met elkaar overeenkomen. Ze moeten worden opgesteld in een rechte lijn. Zodra dit gebeurt, zal de brug sleutel veilig worden geplaatst tegen zijn partner op het onderste gedeelte. Het is belangrijk dat de brug sleutel past netjes.
  • Op dezelfde manier als u hierbij de bel om de onderste vat, bevestig de bovenste gewricht aan het vat. Nogmaals, kan het vat gezicht in elke richting, zodat u niet hoeft te veel zorgen te maken over de vraag of het onder ogen zien op deze manier of op die manier.
  • Tenslotte losschroeven de plastic of metaal ligatuur van het mondstuk. De ligatuur is wat houdt het riet op zijn plaats. Draai de schroeven voorzichtig. Vervolgens past het mondstuk in de klarinet. Het gedeelte dat is vlak moet op een lijn met de steun voor de duim. Tenslotte schroef terug op de ligatuur en zorg ervoor dat het goed vastgeschroefd zijn genoeg om te worden strak.

Net als de andere leden van de houtblazers instrument familie, de klarinet heeft wat goede deal van de zorg. Een deel van het nemen van goede zorg van uw klarinet is ervoor te zorgen dat je weet hoe je het goed monteren.