E2a

Hoe maak je een koplamp vervangen op een Saturn Vue

De Saturn Vue is een compacte SUV geproduceerd door General Motors

De Saturn Vue is een compacte SUV geproduceerd door General Motors. Het werd op de markt gebracht in 2002, en de volgende generatie model werd gelanceerd in 2007. Saturn Vue is bekend onder verschillende namen over de hele wereld, zoals Chevrolet Captive, GMC Terrain, en Opel Antara een paar te noemen.

Jaar voor de Saturn Vue werd gelanceerd

Jaar voor de Saturn Vue werd gelanceerd, heeft fabrikanten van voertuigen die niet over een standaard voor koplamp vervangen. Ze zijn met behulp van halogeen koplampen die werden vrij veel ingewikkeld om te vervangen. Maar in de jaren 2000, werd een veel eenvoudiger procedure voor het vervangen vastgesteld. En Saturn Vue was een van de voertuigen die een veel eenvoudiger koplamp procedure voor het vervangen hebben.

Als u eigenaar bent van een Saturn Vue, en een of andere reden, zou moeten koplampen veranderen, bent u in geluk. Lees de onderstaande instructies om u te begeleiden.

 • Materialen die je nodig hebt:
    • Schroevendraaier met rechte rand
    • Vervanging koplamp
    • Socket set
    • Pal
 • Bereid uw materialen. Zorg ervoor dat u alles wat u nodig voordat u begint. Ga naar de dichtstbijzijnde auto accessoire winkel om materiaal dat u nog steeds geen aan te schaffen.
 • Plaats de transmissie naar "Park". Parkeer uw auto op een vlakke ondergrond en zet de transmissie op "Park". Hiermee wordt voorkomen dat het voertuig beweegt terwijl u aan de koplampen.
 • Verwijder de borgbout. Ongeacht de bouwjaar van uw Saturn Vue, de componenten van de koplampen zijn vrij veel het zelfde. Kijk voor de bevestigingsbout dat is gelegen op de bovenste hoek van de koplamp. U kunt Verwijder deze met behulp van de ratel en dop. Verwijder voorzichtig de koplampen van het voertuig.
 • Ontgrendel de koplamp montage. U ziet een klein gat op de top van de koplamp montage. Steek de schroevendraaier naar binnen. Laat het passeren van de koplamp montage beugel ook. Duw de schroevendraaier verder tot u de tab drukken om de montage te ontgrendelen uit de houder. U kunt dan weg te nemen de koplamp uit de auto. Braaklegging.
 • Haal de draad aansluitingen. Er zijn draden die de achterkant van de koplamp aan het voertuig verbinden. Dit moet worden verwijderd om volledig te bergen de koplamp montage. Draai geleidelijk de aansluiting te laten verliezen totdat het uit. Gebruik een schroevendraaier indien nodig aan de vergrendellipjes tillen. Nu de aansluitdraden worden verwijderd, neemt u de koplamp geheel weg.
 • Ga voorzichtig met de halogeen lamp. Onze huid produceert natuurlijke oliën. Deze oliën, samen met transpiratie kan schade aan de halogeen lamp koplampen bij aanraking, want het is erg gevoelig. Gebruik een schone doek bij het hanteren van de lamp.
 • Installeer de koplamp door het in de montage. Als de nieuwe lamp en draad-verbinding is terug op zijn plaats, kunt u nu testen uw nieuwe koplampen. Buig de koplamp montage beugel gewoon nog niet totdat u zeker weet dat de nieuwe lampen zijn prima.
 • De bouten terug. Als je eenmaal hebt getest en gezien de koplampen werken, de terugkeer van de schroeven er weer in en monteer de koplamp op zijn plaats.


Hoe maak je een koplamp vervangen op een saturn vue. Plaats de transmissie naar "park".
Hoe maak je een koplamp vervangen op een saturn vue. Plaats de transmissie naar "park".

Nu dat u zich bij de koplampen van uw Saturn Vue vervangen, kunt u nu rijdt 's nachts veilig en zonder zorgen van een defecte lamp.