E2a

Hoe maak je een krant rack op te bouwen

Het bouwen van een krantenrek is een leuk project dat duurt maar een paar uur. Benodigdheden gemakkelijk kan worden gevonden op lokaal hardware en / of verbeteringen aan het huis winkels.

Benodigdheden:

Hoe maak je een krant rack op te bouwen. Stap # 2: knip de 2 vellen van 3/16 "acryl.
Hoe maak je een krant rack op te bouwen. Stap # 2: knip de 2 vellen van 3/16 "acryl.

  • 1/2 inch # 3 bolkop schroeven
  • Schroevendraaier
  • Acryl lijm (optioneel)
  • Vel acryl
  • Beits of lak (optioneel)
  • 1 "houten pennen (minimaal 84" in de lengte)
  • Hout - 1 "met 3" om in stukken gesneden, die 13 7/8 "lang
  • Een soort van klem.

Stap # 1: Begin met het snijden uit vier 1 "houten deuvels, zullen ze moeten 21" lang. Zand alle randen totdat ze glad.

Stap # 2: Knip de 2 vellen van 3/16 "acryl

Stap # 2: Snijd de 2 vellen van 3/16 inch breed "acryl dienen metingen 8 centimeter lang en 13 7/8.". Gebruik beschermende folie niet te verwijderen van de plaat van acryl tot hij klaar is om te plaatsen. Ook als de acrylplaten worden gesneden thuis is belangrijk om een ​​fijne multiplex blad.

Stap # 3: Met behulp van een klem

Stap # 3: Met behulp van een klem, op elkaar te stapelen van de twee 14 "platen en twee 14" acrylplaten, zet een stuk afvalhout op de bodem. Markeer de vlekken die moeten worden geboord. Het middelpunt van de - 3/4 "in up & 1 1/2" van de uiteinden. Meet 3 5/8 "& 3/4" op, markeer deze plek ook. Beweeg over de andere 3 5/8 "en tot 3/4", zal dit de derde markering die u moet maken. Volg dezelfde aanwijzingen om de vierde plek te markeren. De vierde moet ongeveer 1 1/2 "van het einde van het bord.

Stap # 4: Boor een 1 inch gat

Stap # 3: met behulp van een klem. Stap # 4: boor een 1 inch gat.
Stap # 3: met behulp van een klem. Stap # 4: boor een 1 inch gat.

Stap 4: Boor een 1 inch gat, zodat het midden van het gat op de vlek. Wees voorzichtig bij het boren van de gaten. Ze moeten line-up, zodat de pluggen passen gemakkelijk.

Stap # 5: Maak twee aparte stapels (een stuk hout en een stuk van acryl aan elke paal). Controleer nogmaals om er zeker van de gaten line-up en klem. Boor een 1/16 ", dat is 3/8" diep in het hout. Verwijder klem en boor 1/16 "gaten in de acryl. Vloeiende randen met de juiste schuurpapier.

Stap # 6: Boor (2) gaten in de 19 "met 8" acryl

Stap # 6: Boor (2) gaten in de 19 "met 8" acryl. Markeer de eerste 1 "vanaf de onderkant en 1/2" van de rand. Het andere gat moet 1 "boven de eerste. Markeer dezelfde dimensie op de 1" met 3 "einde van ieder stuk hout. Voorboren met 1/16" boor gaat 3/8 "diep.

Stap # 7: Schuur de houten pluggen en de binnenkant van alle 1 "gaten.

Stap # 8: Schroef acrylplaten peuter eh hout met 1/2 "schroeven.

Stap # 9: Plaats het hout, zodat de acrylplaten gezicht naar elkaar. Plaats de pluggen waardoor 1-inch buiten het hout aan weerszijden.

Stap # 10: Het gebruik van de ½ "schroeven, de acrylplaten hechten aan de achterkant (gebruik de voorgeboorde gaten voor een gids).