E2a

Hoe maak je een kurk onderzetter te maken

Een onderzetter biedt bescherming tegen hitte en is geplaatst onder een hete pot of schaal, zodat de tabel niet is verbrand of vernietigd. De meest voorkomende treeft is driepotige en wordt geplaatst op de container van warme gerechten. De poten zijn belangrijk zodat verse lucht om onder de warme schotel beschermt zo de tafel van verbranding. Een dikke placemat kan als onderzetter omdat het het oppervlak ook beschermen tegen directe warmte uit de container van een warme schotel. Zelfgemaakte placemats kan worden gebruikt in plaats van een dure metalen onderzetter.

Hoe maak je een kurk onderzetter te maken. Gebruik een oude lade of triplex om te dienen als basis van de onderzetter.
Hoe maak je een kurk onderzetter te maken. Gebruik een oude lade of triplex om te dienen als basis van de onderzetter.

Een kurk kan worden gemaakt in een onderzetter. Het is niet duur en niet moeilijk te maken. De volgende stappen kunnen worden genomen om een ​​kurk onderzetter te maken:

  1. Verzamel zo veel kurken van wijn of bier, afhankelijk van het ontwerp dat u in gedachten heeft. Was en reinig deze.
  2. Gebruik een oude lade of triplex om te dienen als basis van de onderzetter. Schilderen met de gewenste kleur na reiniging. Laat het drogen.
  3. Lay-out van het ontwerp dat u wilt. Snijd de wijn of bier kurkt indien nodig om de gewenste vormgeving passen.
  4. Lijm of plak de kurken op de dunne hout of triplex diagonaal of horizontaal totdat het oppervlak van de ontworpen basis is bedekt. Herhaaldelijk Voer de procedure voor het gehele frame van de basis te dekken.
  5. Laat de onderzetter droge terwijl u op de kurken op hun plaats om beveiligde zeker te stellen. Kan drie tot vier dagen voor de gelijmde kurken te drogen.
  6. Controleer de onderzetter op losse kurken. Als er losse degenen, re-lijm ze en laat ze weer droog.
  7. Verf de onderzetter van de gewenste kleur. Wanneer droog, kan de onderzetter worden gebruikt in uw eettafel.

De bovenstaande eenvoudige stappen kunt u een uniek ontwerp trivets produceren. Het ontwerp is mogelijk niet vergelijkbaar met de dure onderzetters verkocht in de markt, maar hun nut en duurzaamheid kunnen concurreren met de duurdere. Ze kunnen worden gebruikt in iemands eigen eettafel, maar een aantal creatieve en bekwame mensen doen het ambacht als een levend.

Uniciteit is een factor voor een zelfgemaakte onderzetter ontwerp

Uniciteit is een factor voor een zelfgemaakte onderzetter ontwerp.
Uniciteit is een factor voor een zelfgemaakte onderzetter ontwerp.

Uniciteit is een factor voor een zelfgemaakte onderzetter ontwerp. Verschillende ontwerpen kunnen worden bekeken uit tijdschriften of uit de fantasie van de persoon die houdt van te doen het vaartuig. De meer creatieve een onderzetter kunstenaar is de meer verkoopbaar zijn zijn producten. En hoe meer verkopen hij heeft, hoe meer inspireerde de kunstenaar zal zijn.

Geduld en hard werken zijn ook belangrijk bij het maken van een kurk onderzetter. Bevestigen van de kurk een voor een op de onderzetter basis door een goede soort lijm is een veel hard werk. Meestal hebben de kurken niet veilig vastklampen aan de onderkant dus moeten ze opnieuw worden gelijmd. Wat gewicht kan worden bovenaan geplaatst, zodat ze zou echt hechten aan de zelfgemaakte onderzetter basis. Zodra de onderzetter is voltooid, de kunstenaar vernietigt al zijn vermoeidheid en draait om zijn product als een meesterwerk. Het maken van een kurk onderzetter heeft veel vaardigheden, creativiteit en geduld.