E2a

Hoe maak je een kussen voor de ring aan toonder maken

Meer dan iets anders

Meer dan iets anders, een bruiloft is de gezegende vereniging van twee mensen die de belangrijke beslissing van elkaar houden voor de rest van hun leven hebben gemaakt. Hoewel dit waar is, een bruiloft is niet compleet zonder de aanwezigheid van de mensen die echt belangrijk voor het echtpaar, die hebben gekozen om te wisselen hun geloften. Er zijn familie en vrienden die zullen komen als gasten. Maar de naasten zijn vaak degenen die wordt gevraagd om een ​​deel van de bruids partij of de entourage zijn.

Uiteraard volwassenen zijn belangrijke

Uiteraard volwassenen zijn zeer belangrijk. Maar wie kan het weinig leden, met name de ring aan toonder vergeten? Vaak, de ring aan toonder is een nauwe verwant van zowel de bruid of bruidegom. De kleine jongen gekozen om deze belangrijke functie te vervullen krijgt de verantwoordelijkheid van het lopen door het gangpad met het echtpaar symbool van eindeloze liefde & ndashthe ringen. Een ring kussen is dus een kleine maar cruciale details die niet mag worden vergeten.

Hoe maak je een kussen voor de ring aan toonder maken. Steek een plein.
Hoe maak je een kussen voor de ring aan toonder maken. Steek een plein.

Echter, het hebben van onvergetelijke bruiloft details niet noodzakelijkerwijs de bank te breken. Vaker wel dan niet, een dosis creativiteit, genoeg geduld, en behulpzame handen zijn alles wat men nodig bij het maken van een droomhuwelijk werkelijkheid. Bijvoorbeeld, het maken van een kussen voor de schattige ring aan toonder is eigenlijk vrij eenvoudig.

Steek een plein

Steek een plein. Naai een eenvoudige ring kussen is zo simpel als het samenstellen van twee stukken vierkante stof. Een ideale maat voor het weefsel zou 10 x 10 cm, kunnen een 9 x 9 cm kussen maken. Het soort stof en kleur zou afhangen van de bruiloft motief, maar een veilige keuze zou zijn aan de stok met de traditionele witte zijde of satijn. Zodra het stof is gemeten en uitgesneden, zou de volgende stap zijn om te naaien rond de randen om de twee stukken samen te voegen met de goede kanten van de stof naar binnen. Dit kan gemakkelijk gedaan worden met de hand of met behulp van een naaimachine.

Spullen en pluisjes. Pillow vormen of kant-en-klare kussens kunnen worden gekocht van verschillende stof-en crafting winkels. Met behulp van deze zou zeker maken dingen mooi en uniform. Maar als sommige vulling is al bij de hand, dat het zou prima werken ook. Na het plein van stof is in elkaar gestikt, moet het kussen de binnenzijde worden bleek met de goede kanten van de stof nu naar buiten gericht. Op dit punt, zal de vorm kussen binnen worden geplaatst of het kussensloop wordt gevuld. Gebruik daarna enkele steken om de opening en het kussen wordt uitgevoerd.

Meer dan iets anders. Spullen en pluisjes.
Meer dan iets anders. Spullen en pluisjes.

Verfraaien tot finish. De eenvoudige kussen zal al zijn doel, maar het zou zeker leuk zijn om een verfraaiing of twee toe te voegen. Linten zijn zowel decoratieve en functionele omdat ze kunnen worden gebruikt om de ring op zijn plaats. Een manier van het toevoegen van een lint om het kussen is om een ​​in het midden naaien om het te hechten, en dan bind het in een mooie boog. Een andere optie zou zijn om het te binden rond het kussen als men zou doen om een ​​geschenkdoos, het creëren van een mooi kriskras design. Andere versieringen die kunnen worden toegevoegd zijn onder andere kralen, pailletten, of rozetten. De kleine details kan veel toevoegen aan de voltooide look van dit eenvoudig project.