E2a

Hoe maak je een lederen interieur reinigen

Voertuigen met een lederen interieur zijn meestal luxe modellen

Voertuigen met een lederen interieur zijn meestal luxe modellen. Men zou natuurlijk willen behouden en het behoud van deze kostbare functie. De eerste paar dingen die je moet weten zijn de boosdoeners die uw lederen autostoelen kan transformeren in iets vuil en korsten. Eten kruimels en vetten kunnen planten lelijke merken en prints op de leer. Gemorst frisdrank, sap, of chocolade drankjes zijn ook veel voorkomende oorzaken van vlekken die een prima lederen interieur kunnen ruïneren. Controleer uw lichaam voor bodem en kleine ruwe materialen, voordat u het voertuig. Die deeltjes kunnen in feite krassen op het deksel. Je mag niet in de gaten dat op het eerste, maar als het een gewoonte voor u of andere reguliere passagiers, zul je de schade in uw lederen uiteindelijk te zien.

Weten wat je moet vermijden is het halve werk. Het is ook noodzakelijk om te weten wat voor soort leer uw auto interieur heeft. Er zijn verschillende types van honderd procent leer, suède, vinyl gecoat leer. Het belang gelegen dat dit feit zal waarschijnlijk welk type reinigen en conditioneren materiaal wordt gebruikt.

  1. Onthouden van het gebruik huishoudelijke wasmiddelen, reinigingsmiddelen thuis, zadel zeep, en haarconditioners. Deze bevatten chemische stoffen die het leer kunnen beschadigen. Denk er niet eens te experimenteren met andere reinigingsmiddelen. Gebruik altijd de auto schoonmaak producten die bestemd zijn voor het type interieur dat je hebt. U kunt zien dat het lezen van de label aan de achterzijde van de producten. Vind de een die zegt "voor lederen auto-interieur". Meestal wordt er een speciale doek is opgenomen in het reinigen kits.
  2. Zich te ontdoen van het vuil en vuil van uw lederen interieur. Dit moet gebeuren vóór elk gebruik van het reinigen en conditioneren producten. Gebruik een nieuw, sponsachtige doek weg te vegen de olie-en kleine brokstukken. Vergeet niet om pop uit het vuil van de gaten en spleten.
  3. Breng de leer reiniger met behulp van de speciale doek. Doe de toepassing een segment op een moment om ervoor te zorgen dat u geen delen van het interieur missen. Schuim het zonder haast. Als het vuil is te veel op sommige delen, kunt u schuim een ​​beetje moeilijker, maar niet tot het punt van krassen op de leer.
  4. Verwijder de reiniging stof en vuil van het leer. De beste manier om dit te doen is om het af te vegen met een vochtige doek. Wanneer alle smurrie is weg is gedweild, droog het leer met een schone, droge doek.
  5. Leer de neiging om zijn natuurlijke olie te verliezen en kan barsten in de tijd. Om de verloren olie te vervangen en om de leer voortdurend glanzende, veegt u deze met een speciale lederen conditioner die een schuim applicator gebruikt. Net als bij de reiniger, past u de conditioner segment per segment. Laat de conditioner worden toegediend recht in de leer voor een paar minuten voor een maximaal effect.

Hoe maak je een lederen interieur reinigen. Onthouden van het gebruik huishoudelijke wasmiddelen.
Hoe maak je een lederen interieur reinigen. Onthouden van het gebruik huishoudelijke wasmiddelen.

Het schoonmaken van uw lederen interieur kan worden gedaan in lange intervallen, zoals om de paar maanden. Anderzijds kan conditioning vaker worden gedaan. Naast de werkelijke prijs van het lederen interieur, een uiterst zorgvuldige reiniging is de andere kosten van een dergelijke luxe.