E2a

Hoe maak je een liefde roman te schrijven

Een liefde roman is een genre van de literatuur die zich richt op romantiek en diepe passie tussen twee mensen. Het heeft een populaire aanhang onder de bevolking, en succesvolle schrijvers kunnen leven zelfs door het schrijven van deze verhalen.

Hier zijn enkele ideeën voor het schrijven van een liefde roman.

  • Volg de eenvoudige romance plot. De gebruikelijke plot voor de liefde romans bestaat uit twee mensen van contrasterende persoonlijkheden die meteen sterke emoties te voelen op het ontmoeten van elkaar. Complicaties en conflict te ontwikkelen in de loop van het verhaal, en aan het eind van de protagonisten, hetzij overwinnen of niet om de kansen te overwinnen. Gooi in een bos van eigenzinnige kant karakters en spannende momenten tussen de twee en je hebt een liefde roman.
  • Lees veel liefde romans. Om te weten wat onderscheidt een grote liefde roman uit een middelmatig is, moet je heel wat romans te lezen. Begin met populaire titels, op jouw manier dan werken door middel van lijsten van essentiële liefde roman metingen uit te voeren in een paar slechte. Zien welke verhalen je hart en interesse roer en leren welke elementen te vermijden. Let op dat zelfs middelmatige romans zijn stukjes van het schrijven van je lenen van voor uw eigen schrijven geïnspireerd.
  • Bouw je plot start het invullen van de hoofdstukken. Studie hoeveel hoofdstukken de betere titels hebben en vervolgens vast te stellen het nummer. Maak een plot diagram dat kunt u zien hoe elk hoofdstuk is bij te dragen aan uw nieuwe en monitoren verschillende plot en karakter draden. Noteer de beste delen van uw verhaal in de volgorde waarin ze vervolgens met de andere hoofdstukken als een manier om te bouwen tot deze momenten. Vergeet niet om uw kant tekens wilt invoegen in prachtige momenten te creëren in uw verhaal. Mogelijk moet u uw diagram te tekenen op een witte boord om u te laten volgen de bochten van een grote verhaal. U een spreadsheetprogramma gebruiken voor dit doel.
  • Lenen ideeën van je eigen leven. Om cliches te vermijden, ideeën die er in je eigen leven of om mensen die je kent te voegen. Deze true-to-life verhalen niet alleen smaak je roman met originaliteit, maar ook het oplossen van problemen met betrekking tot perceel gaten.
  • Heb een vriend lezen je werk. Zoek een vriend die je vertrouwt dan hebben haar onderzoeken uw werk. Is ze te vervelen of verward met je verhaal? Als je niet kan niemand vertrouwen met je verhaal, je concept in een lade, alleen al voor zes maanden verlaten dan herlezen. Deze afstand methode laat je objectief je eigen werk beoordelen en geven u ideeën voor herzieningen.
  • Vergeet niet om de liefde scènes te schrijven, niet alleen sex scènes. Wanneer je personages liefde te maken, is er zo veel emotie, passie en intimiteit als er lichamelijkheid in de interactie. Gebruik veel creatieve woorden en metaforen om het moment te beschrijven, maar met behulp van paarse proza ​​te voorkomen. En vergeet niet dat hoe meer seksuele spanning bouw je, hoe groter de opluchting van de lezer ervaren wanneer de protagonisten uiteindelijk consumeren hun liefde.


Hoe maak je een liefde roman te schrijven. Volg de eenvoudige romance plot.
Hoe maak je een liefde roman te schrijven. Volg de eenvoudige romance plot.

Een liefde roman moet interesseren de doelgroep in de eerste plaats. Zelfs vaak vertelde verhalen kan interessant zijn wanneer verteld in een nieuw licht.