E2a

Hoe maak je een lijn hechten aan een vlieger

De vlieger werd uitgevonden door de Chinezen terug in AD 549

De vlieger werd uitgevonden door de Chinezen terug in AD 549. Materialen die worden gebruikt voor het vliegeren was beschikbaar toen: zijde en licht bamboe. Vandaag de dag, mensen van over de hele wereld genieten van vliegeren voor het plezier, ontspanning, en de concurrentie. Sommige onderzoekers geloven vliegeren gedateerd terugweg eerder dan de Chinese gebaseerd op rotsschilderingen gevonden in Indonesië, werd gezegd dat blad werd gebruikt voor het materiaal. In bepaalde culturen regels te vliegeren was vrij eenvoudig: manoeuvreren je vlieger op een zodanige manier dat het snijdt door de string van de vlieger van uw concurrentie voordat je het wordt gesneden. Het is ook interessant op te merken dat de ontdekking van de elektriciteit niet mogelijk zou zijn geweest als het niet was voor het gebruik van een vlieger. In 1750, Benjamin Franklin vloog een vlieger tijdens een onweersbui met een bel aan het wordt gebonden. De vlieger werd getroffen door de bliksem en de bel klonk. Zo hebben we nu de kite te bedanken voor de elektriciteit die we vandaag de dag genieten.

Een lijn verbonden aan een vlieger zal maken of breken hoe je vlieger zal vliegen, en dus is het zeer belangrijk in het proces van vliegeren. Een onjuist bevestigd lijn kan onbalans je vlieger tijdens de vlucht en veroorzaken te slecht presteren en draaien rond in cirkels totdat het eindigt net boven de grond zou raken of iemand voor die kwestie. Hier zijn enkele nuttige richtlijnen over hoe je een lijn te hechten aan je kite. U zult natuurlijk wel een pasklare kite en strijkers.

Hoe maak je een lijn hechten aan een vlieger. Lark's hoofd knoop.
Hoe maak je een lijn hechten aan een vlieger. Lark's hoofd knoop.

  • Lark's hoofd knoop. Begin met een leeuwerik-head knoop. Met een laid out string aan het kite ongeveer zes centimeter lang, maakt u een twee centimeter lus aan het eind. Dit is uw leeuwerik hoofd knoop.
  • Tweede lus. Met deze lus trek deze tegen haar eigen string naar een andere lus te maken, dit keer een verstelbare lus. Trek beide zijden van de lus tegen de snaar en het bij elkaar houden van achter naar deze verstelbare aanscherping lus te creëren.
  • Bevestigen. Doe de lus leeuwerik hoofd knoop over de teugel van de lijn die u bevestigen je kite om. Trek vervolgens hard en strak, zodat uw leeuwerik hoofd knoop sluit in op de teugel en de banden en hecht zich. Op dit moment moet je een enkele regel aan je kite.

Zoals bij elke andere kite

Zoals bij elke andere kite, kunt u gebruik maken van het hoofd van de leeuwerik's weten om uw vlieger aan uw lijn. Het is vrij eenvoudig en gemakkelijk. Elk kind en volwassene moet in staat zijn om dit proces uit te voeren zonder problemen. In bepaalde gelegenheid je kite kit kan hebben onder andere clips met het. Deze clips kunnen in plaats van een leeuwerik hoofd knoop worden gebruikt voor bevestiging aan kite aan de string. Sluit eenvoudigweg de clip van de kite string naar de clip van het hoofdstel string en voila, je hebt je enkele kite lijn. Tegenwoordig uw dichtstbijzijnde hobbywinkel moet in staat zijn om u te verkopen kite kits en dit maakt het gemakkelijk dingen makkelijker door het verstrekken van een pasklare kite voor u om te vliegen met slechts een paar stappen te volgen.