E2a

Hoe maak je een locatie voor een onafhankelijke film te beveiligen

Is uw onafhankelijke film voor een schoolproject

Is uw onafhankelijke film voor een schoolproject, een hobby, of gewoon een manier om een ​​carrière in het maken van films beginnen? Wat ook de reden is, is het belangrijk dat u weet hoe u een locatie voor een onafhankelijke film te kiezen en te beveiligen. Zoals u weet, de locatie speelt een grote rol in het geheel van de film.

Een onafhankelijke film is meestal een die geen groot budget voor de gehele productie en zelfs marketing heeft. Vanwege dit, is het belangrijk dat je weet hoe je een redelijke locaties die zowel uw film en uw budget past. Stel een limiet van hoeveel u kunt toewijzen voor de locaties en zorg ervoor dat u niet meer dan uw budget.

Hoe maak je een locatie voor een onafhankelijke film te beveiligen. Praat met familieleden en vrienden over de locaties die u in gedachten hebt.
Hoe maak je een locatie voor een onafhankelijke film te beveiligen. Praat met familieleden en vrienden over de locaties die u in gedachten hebt.

  1. Bestudeer het volledige script grondig en noteer dan de gegevens en kenmerken van de mogelijke locaties die geschikt zijn voor de schermen. Dan bepalen de mogelijke plaatsen waar je deze locaties kunt vinden.
  2. Praat met familieleden en vrienden over de locaties die u in gedachten hebt. Vraag naar hun verwijzingen en ideeën over waar je zulke plekken kunt vinden. Als je geluk hebt, kunnen ze zelfs bieden hun plek voor gratis of gereduceerde tarieven. Of beter nog, ze kunnen je verwijzingen geven aan vrienden van vrienden en gebruik maken van vriendelijke kortingen.
  3. Gaan kijken rond uw plaats en op bekende plaatsen eerst. Dit zal u tijd, geld en energie te besparen in het vervoer van uw filmapparatuur en afgietsels. Het is evenzeer nuttig om te gaan met bekende plaatsen als bij het omgaan met bekende gezichten. U kunt eenvoudig kennis maken met beide.
  4. Markeer in de lijst met de locaties die beschikbaar zijn voor uw onafhankelijke film zijn. Rijden rond deze plaatsen om kennis te maken met de locaties.
  5. Brengen met u de toonhoogte pakket bestaat uit schieten schema, plot gegevens, het script, en alle nodige informatie van de film technische aspecten. Het zal zeker de eigenaar van de plaats imponeren als u compleet met deze dingen om hen te overtuigen dat uw onafhankelijke film is de moeite waard blijkt.
  6. Rangschik de schema met gebruik van de locaties. Sommige plaatsen hebben managers die je nodig hebt om mee te praten, terwijl er een aantal die zullen vereisen dat u het arrangement vooraf te stellen.
  7. Presenteer uw film materialen om de eigenaar of beheerder van de plaats en bieden een net bedrag voor het gebruik van de plaats. Ook voor te bereiden op een vergoeding voor elektriciteit wanneer u de locatie te gebruiken.
  8. Laat de eigenaar weten dat deze onafhankelijke film is een studentenproject, zodat je niet te groot te laden. Ook de meeste mensen zijn meer enthousiast om te helpen studenten en bieden gratis gebruik van locaties dan wanneer je bekend als een professionele filmmaker.
  9. Ondertekenen een contract alleen als u absoluut zeker bent van de locatie. Vergeet niet dat het contract dat u kunt vergrendelen om bepaalde beperkingen zodanig dat je niet meer kunt vinden voor een betere locatie dat de film beter zal passen.

Het kost tijd om geschikte locaties te vinden, maar als je dit handjevol stappen te nemen, kunt u worden begeleid op weg.