E2a

Hoe maak je een luau organiseren

Voor een beetje tropische plezier met familie en vrienden

Voor een beetje tropische plezier met familie en vrienden, kunt u een luau of een beetje feest tussen vrienden te organiseren. U kunt de luau organiseren tijdens de verjaardag van iemand, of gewoon te animeren een weekend met vrienden en familie. Hier is hoe.

Plaats

Hoe maak je een luau organiseren. Locatie.
Hoe maak je een luau organiseren. Locatie.

Locatie. Start is bepalen waar u de luau zal houden. Zo veel als mogelijk, moet het een tropisch gevoel. Als u toegang tot de stranden in de buurt hebt, kunt u de luau daar te houden. Natuurlijk, als reizen naar beter en zonniger locaties is uit den boze, kunt u gewoon kiezen voor een outdoor locatie die beschikbaar is, zoals de achtertuin of het park.

Weer

Weer. Zorg ervoor dat het weer is coöperatief op de dag dat u de luau zal houden. Controleer de weersvoorspellingen op de televisie, of bezoek het internet en typ uw locatie naar de weersverwachting voor de dagen dat je verwachten dat de luau houden. Als u niet wilt dat de luau uit te stellen, zelfs als het weer een beetje bewolkt, moet u ervoor zorgen dat u grote parasols en karren die u zal toestaan ​​om het voedsel in het huis te brengen, zodat u kunt blijven het feest binnenshuis, zelfs wanneer het regent.

Decoraties

Decoraties. De luauthema zal tot leven komen met de juiste decoraties. Nog beter, deze decoraties niet duur hoeft te zijn. Bezoek uw lokale ambachtelijke winkel en kijk naar tropische zoek items zoals papieren die zijn fel gekleurd en die tropische tekeningen, zoals de paradijsvogel planten, palmbomen, strand ballen, en kokosnoten hebben. U kunt ook downloaden van deze beelden van het web en print deze uit op papier. Daarna kunt u knip ze uit en hang ze rond de locatie. U moet ook kopen gekleurde glazen en bekers, en slingers die je kunt hangen rond het huis. Ook voor zorgen dat de kleine paraplu versiert hebt die u kunt plaatsen op uw drankjes.

Voedsel

Voedsel. Het menu moet zorgvuldig worden gedacht. Kies voedingsmiddelen die gemakkelijk te bereiden en gemakkelijk te eten, omdat de luau is niet een formeel diner. Je moet ook kiezen voor voedingsmiddelen die thematisch verbonden zijn met de luau. Een deel van de Hawaiiaanse voedingsmiddelen die u kunt uitproberen zijn Lomi zalm en barbecues. U moet ook ervoor zorgen dat je Hawaiian punch in een grote kom de gasten gevuld te houden.

Kleden

Voor een beetje tropische plezier met familie en vrienden. Decoraties.
Voor een beetje tropische plezier met familie en vrienden. Decoraties.

Kleden. De dresscode is een andere factor die ervoor zorgt dat de luauthema komen helder tot leven. Vraag uw gasten te komen in topjes, korte broeken, sandalen, en strooien hoeden. Indien mogelijk, kunt u zelfs vragen de gasten te komen in de traditionele Hawaiiaanse rok, indien deze beschikbaar zijn. In elk geval zullen de meeste gasten hebben meestal een paar Hawaiiaanse druk shirts in felle kleuren die ze kunnen dragen voor de gelegenheid.

Muziek

Muziek. Tenslotte branden van een afspeellijst van de vrolijke tropische muziek. Luister naar enkele samples van Hawaïaanse muziek, dat is zwaar op drum beats en funky ritmes. Kijk voor nummers in je bibliotheek die deze kenmerken hebben of downloadt deze songs van internet.

Door middel van deze stappen, moet u in staat om een ​​luaupartij dat u en uw gasten kunnen genieten. Zorg ervoor dat u de camera voor te bereiden op de leuke momenten in de luau vangen.