E2a

Hoe maak je een luide elektrische zoemer te maken

Luid elektrische zoemers worden vaak gebruikt voor alarmen

Luid elektrische zoemers worden vaak gebruikt voor alarmen, deurbellen en dergelijke. Deze geven een schel geluid. Elektrische zoemers worden soms zelfs gebruikt bij het afspelen van grappen of grappen met mensen.

U kunt normaal gesproken kopen luide elektrische zoemers in uw lokale hardware winkels. Er is zelfs een breed scala aan keuzes die u kunt kiezen.

Mensen die meer inventief ervoor kiezen om hun eigen versie van de luide elektrische zoemer te creëren. Dit is eigenlijk ok, omdat het maken van een elektrische zoemer kost heel weinig geld. Bovendien is het zeer eenvoudig te monteren.

Hoe maak je een luide elektrische zoemer te maken. Bereid de materialen.
Hoe maak je een luide elektrische zoemer te maken. Bereid de materialen.

Hier zijn de eenvoudige stappen over hoe je een luide elektrische zoemer te maken:

Bereid de materialen. U moet de volgende items bij het maken van een luide elektrische zoemer: plakband, 3v cel batterij, 5v elektrische zoemer, schaar, en draad knipt. Zorg ervoor dat u alles wat u nodig hebt voordat u begint met uw project om vertraging te voorkomen.

Verwijder de krimpfolie van de zoemer

Verwijder de krimpfolie van de zoemer. De krimpfolie is gemaakt van polymeer plastic film. Het krimpt strak over de zoemer als de krimpfolie wordt verwarmd. U moet deze te verwijderen uit de zoemer voordat u verder gaat met de volgende stap.

Gebruik de draad knipt

Luid elektrische zoemers worden vaak gebruikt voor alarmen. Verwijder de krimpfolie van de zoemer.
Luid elektrische zoemers worden vaak gebruikt voor alarmen. Verwijder de krimpfolie van de zoemer.

Gebruik de draad knipt. Je moet de draad knipt gebruiken bij het knippen van de draden van de zoemer. Knip de draden ongeveer een centimeter van buiten de basis van de zoemer.

Plaats de zoemer. Nadat u klaar bent met knippen de draden en het verwijderen van alle overtollige draden van de zoemer, moet u de zoemer te stellen op zijn kop. Dit is de juiste positie voor de zoemer.

Plaats de batterij op zijn plaats

Plaats de batterij op zijn plaats. De batterij moet worden geplaatst waar de draden werden eerder gevestigd. Om een ​​luid zoemend geluid te maken, moet u de batterij knijpen om de zoemer. Als het niet lukt om een ​​zoemend geluid, draait u de batterij om en probeer het opnieuw. Je moet ervoor zorgen dat de positieve en negatieve uiteinden van de batterij zijn in lijn met de positieve en negatieve kanten van uw zoemer.

Houd de materialen op hun plaats

Houd de materialen op hun plaats. Nadat u met succes de luid zoemend geluid op uw zelfgemaakte elektrische zoemer, dan kunt u gebruik maken van de plakband om alles vast te houden. Dit is om het vast te zetten en ervoor te zorgen dat geen van wat je zojuist gemonteerd zal bewegen te maken. Gebruik gewoon de juiste hoeveelheid plakband die je nodig hebt.

Door het volgen van deze eenvoudige stappen

Door het volgen van deze eenvoudige stappen, kunt u experimenteren thuis en maak je eigen luide elektrische zoemer. U kunt gebruik maken in feite oude gebruikte materialen die beschikbaar zijn in uw huis. Als je zijn fantasierijk genoeg, kun je uit elkaar halen oude elektronische zoemend gadgets. Klik hier voor de materialen die u nog steeds gebruik maken in het creëren van een nieuwe elektrische zoemer. Op deze manier hoeft u niet te veel uitgeven aan de materialen.

Als u kinderen hebt die wetenschappelijke projecten maken voor school, kan je voor het idee van het maken van een luide elektrische zoemer voor hen. U kunt zelfs hen helpen elkaar zetten of je kan waarschijnlijk gewoon begeleiden uw kinderen en geeft hun aanwijzingen op te volgen.