E2a

Hoe maak je een maïskolf pijp te maken

Maïskolf buizen, die terug te brengen herinneringen aan eenvoudiger tijden, zijn met de hand gemaakt voor meer dan honderd jaar. Traditioneel populair in het Zuiden en bij de boeren, veel pijp liefhebbers gebruiken maïskolf leidingen als gevolg van het roken ervaring. Hier is hoe je een maïskolf pijp:

Materialen en benodigdheden:
Verse korenaar
Klein mes
Schuurpapier (optioneel)

Hoe maak je een maïskolf pijp te maken. Materialen en benodigdheden.
Hoe maak je een maïskolf pijp te maken. Materialen en benodigdheden.

  1. Bereid de korenaar. Begin met een verse korenaar, omdat het zal worden steviger. Zoek die ten minste twee centimeter dik, met een dikke kern. Knip verschillende oren half te kijken naar de dwarsdoorsneden. Nu, sneed een lengte die zal werken voor je pijp. U kunt snijden gewoon de kom van de kolf (in welk geval een centimeter of twee moet wel goed) of de gehele leiding, met inbegrip van de stam, die ten minste de helft van de maïskolf vereist. Gebruik vervolgens een mes te snijden van de pitten. U kunt op een aantal van de korrels, waardoor een meer natuurlijke uitstraling.
  2. Droog de ​​maïskolf. Nu, laat de maïskolf droog. Dit vereist geduld, kan een langdurig proces. Droog het in een oven van ongeveer 100 of 120 graden voor tien tot twaalf uur, of laat het drogen voor meerdere dagen. Hoe droger het is, hoe makkelijker het zal zijn om een ​​maïskolf pijp te maken, en hoe beter de pijp zal werken. Misschien wil je een aantal aren te drogen in het geval u een fout maakt bij het graveren van de eerste.
  3. Carve de pijp. Gebruik een mesje, zoals een zakmes, te beginnen uitholling het midden van de schaal en maakt de steel van de pijp. Houd de diameter van de kop klein genoeg zodat de wanden niet te dun. Een pijp met dunne muren betekent dat de maïskolf pijp zal warmer worden in uw hand terwijl je rookt. Snijd de pijp steel op de gewenste breedte en dikte, en vervolgens zorgvuldig hol het uit met een mesje, een boor of een stuk dikke draad die is verhit boven een vlam. Als u snijden alleen de schaal uit de maïskolf, moet u iets anders om te gebruiken als een stam. Snij een klein gat in de zijkant van de kom aan de stam voegen.
  4. Zand de kolf. Als u het maken van een maïskolf pijp met de pitten verwijderd, schuren de kolf, zodat een glad oppervlak kan worden verbeterd met een vernislaag.
  5. Finish fashioning de pijp. Blaas door de uitgeholde stam om duidelijk uit puin. Dan mode het mondstuk.
  6. Roken. De eerste keer dat je rookt een maïskolf pijp, zal elke merg in de kom worden verbrand, en de buis zal worden gekruid. Een nieuwe pijp is moeilijker te verlicht te houden, maar na slechts een paar rookt de pijp moet klaar zijn voor gebruik.

Uw eerste maïskolf pijp niet uit als je verwacht

Uw eerste maïskolf pijp niet uit als je verwacht, maar het moet nog steeds werken. Met wat oefening kan je een expert op carving leidingen van maïskolven. Het maken van een maïskolf pijp is een activiteit die al meer dan een eeuw dateert. Het wordt beschouwd als een zeer traditionele manier om te roken.