E2a

Hoe maak je een mannelijke figuur te tekenen

Het menselijk lichaam is een van de meest uitdagende figuren te tekenen

Het menselijk lichaam is een van de meest uitdagende figuren te tekenen. Tenzij je een begaafde kant, zal het moeilijk voor u om een ​​exacte kopie van het menselijk lichaam te maken. Dit geldt vooral als u het tekenen van de mannelijke figuur.

Maar het goede nieuws voor u is dat het niet uitmaakt hoe je moeite bij het opstellen van een mannelijke figuur, is het mogelijk voor u om het succes en nauwkeurig te tekenen. Met de juiste technieken en constante praktijk, het is niet ver dat je kunt beheersen tekenen van het stuk. Hier, check out deze gids over hoe de mannelijke figuur met goede verhoudingen te trekken:

  • Teken een gids. Teken gelijkmatig verdeelde streepjes van boven naar beneden van het papier. Krijg acht lichte streepjes voor dit project. Wilt u een kleinere mannelijke figuur te tekenen, de grootte van de streepjes. Dit komt omdat de hoogte van alle streepjes de hoogte van de man die je zal opstellen bepalen. Het hoofd zal het bovenste streepje bereiken, terwijl de voeten zal zich uitstrekken tot de onderkant van het dashboard. Toewijzen nummers 1-8 om elke lijn van onder naar boven.
  • Schets het hoofd. Het hoofd is de vorm van een ei of een ovaal, maar de kaak deel moet iets geregeld worden. Maak dit een ruwe schets. Deze vorm moet zitten tussen de ruimten van de 7e en 8e streepjes.
  • Werk aan de schouders. Teken twee punten halverwege nummer 6 en 7 streepjes. De stippen in een positie die de schouders zal maken voor de mannelijke figuur breed genoeg.
  • Geven de taille. Recht op dash nummer 4, plaats twee punten voor de taille. De ruimte tussen de punten moet net iets smaller dan de schouders. Plaats dan twee punten tussen nummer 4 en 5 streepjes voor de heupen van de man.
  • Werk aan de knieën en de voeten. Nabij dash 3, plaats twee punten om de positie van de knieën te geven. Plaats dan twee stippen op het laatste streepje voor de voeten.
  • Verbind de stippen. Schets de omtrek van de mannelijke figuur door licht verbinden van de punten die je eerder tekende. De randen moeten rond zijn dus neem nota van dat. Vervolgens, vul het andere onderdelen, zoals de dijen, voeten en kuiten.
  • Voeg de armen van de man. Bij het toevoegen van de arm, kennis te nemen dat de elleboog precies hetzelfde als die van de hoogte van de taille zijn. Dezelfde afstand geldt vanaf de ellebogen aan de polsen.
  • Maak de finishing touch. Nu dat het lichaam goed al is geproportioneerd, is het tijd voor u om de kunst af. Je hebt de mogelijkheid om de man lijken gespierd, dik, dun, of gewoon over iets u verkiest.


Is het niet eenvoudig om de mannelijke figuur te tekenen

Hoe maak je een mannelijke figuur te tekenen. Werk aan de schouders.
Hoe maak je een mannelijke figuur te tekenen. Werk aan de schouders.

Is het niet eenvoudig om de mannelijke figuur te tekenen? Met deze gids, is het al mogelijk voor u om een ​​man te trekken zonder veel moeite. Dit is nog te vermelden dat het aandeel van de lichaamsdelen van de figuur eenvoudig worden bereikt. Dus neem je pen en papier nu. Begin uw project van het tekenen van de mannelijke figuur en vinden succes in het.