E2a

Hoe maak je een matras gesneden

Foam matrassen zijn een goed alternatief voor matrassen

Foam matrassen zijn een goed alternatief voor matrassen, speciaal voor gebruik in compacte situaties. U kunt eenvoudig wegbergen een matras onder het bed of in een grote kast. U kunt ook dunne roll-out matras die kan worden gebruikt wanneer u een overvloed van de gasten (of familiebezoek) thuis.

U zou de noodzaak om een ​​schuimrubberen matras om verschillende redenen te snijden, maar. Bijvoorbeeld, zou u een bed dat is een beetje te klein voor de matras hebben gekocht. Of, kunt u schuim recyclen in een matras voor gebruik in het stofferen van een stoel, het maken van een sierkussen, of als vulling voor andere meubelen, zoals een hoofdbord.

Je hebt nodig:

  • Fiche
  • Elektrische mes
  • Meetlint of liniaal
  • Schaar
  • Fiche
  • Oude kartonnen dozen

Leg je matras

Hoe maak je een matras gesneden. Foam matrassen zijn een goed alternatief voor matrassen.
Hoe maak je een matras gesneden. Foam matrassen zijn een goed alternatief voor matrassen.

Leg je matras. Plaats oude, afgeplatte kartonnen dozen op het gebied waar je gaat werken. Je zou niet willen dat je mes te krabben uw vloer.

Meet en markeer

Meten en mark. Gebruik een meetlint om de grootte u wilt uw matras snijden in vast. Als u trimmen, meet vervolgens de randen. Als u recycling materiaal voor een ander stuk van het meubilair, dan kunt u knippen bij de rand, zodat u kunt gebruiken als een groot deel van het schuim als je kunt.

Wanneer u te meten

Wanneer u te meten, kunt u een punt plaatst op regelmatige tijdstippen (zeg, elke 12 tot 18 centimeter). Gebruik vervolgens een maatstaf of een recht stuk hout om de lijnen te voltooien door middel van deze markers. Als u meet een niet-rechte lijn, zoals een cirkelvorm of een gebogen figuur, kunt u eerst meten met behulp van een stuk karton als referentie, en leg dit stuk karton op het schuim vervolgens. Trace langs de randen om een ​​goede benadering te krijgen.

Snijd het schuim

Snijd het schuim. Nu, snijd het schuim met een gekarteld mes. Een elektrisch keukenmes zal doen, zolang het is gekarteld, en de rand is scherp. Houd het mes verticaal voor het eenvoudig snijden. Het moet in een rechte of 90 graden uit het schuim. Knip langs de lijnen, of langs elke vorm of figuur je hebt getraceerd op het schuim.

Als uw mes wordt traag of vastzit, spuit wat siliconen te smeren.

Maak de snede. Als wat schuim is nog licht bevestigd, of als sommige randen van uw nieuw gesneden schuim zijn gerafeld, met een schaar of een mes om deze weg te trimmen.

Leg je matras. Meet en markeer.
Leg je matras. Meet en markeer.

Enkele opmerkingen:

Vergeet niet dat als je schuim

Vergeet niet dat als je schuim, moet je een paar centimeter vergoeding geven als je van plan bent om deze te gebruiken om bekleding spullen. Dit is dus de bekleding zal mollig en vol uitzien. Anders zou je doorweekte rugleuningen hebben en kussens.

Ook oude schuim heeft de neiging te desintegreren en stoffig aan de binnenkant, vooral na jaren van gebruik. Dit kan een teken zijn dat huisstofmijt en andere micro-organismen al hebben bloeide in uw oude schuim zijn. Als uw schuim is te oud, wilt u misschien overwegen gewoon te vervangen door een nieuwe.