E2a

Hoe maak je een melk krat boekenkast bouwen

Als je ging naar de universiteit

Als je ging naar de universiteit, met name in de jaren 1970, heeft u waarschijnlijk zag slaapzalen en Student Union kantoren waar een aantal van de boekenplanken, stoelen, record album draagplateaus, salontafels en zelfs lampen zijn uit gemaakt van commerciële plastic melk kratten. De meeste van die melk kratten werden waarschijnlijk gestolen uit de ruggen van lokale supermarkten en restaurants, die kan je in de problemen met rechtshandhaving. Echter, sommige bedrijven hebben wised en nu authentieke plastic melk kratten te verkopen aan de consument. Nu kunt u een echte melk krat boekenkast tijdens een verblijf aan de rechterkant van de wet.

Melk kratten

Hoe maak je een melk krat boekenkast bouwen. Als je ging naar de universiteit.
Hoe maak je een melk krat boekenkast bouwen. Als je ging naar de universiteit.

Melk kratten, ontworpen om flessen melk dragen van de zuivelfabrieken om supermarkten en restaurants, waren oorspronkelijk ondiepe coupes kisten van hout of gegalvaniseerd staal. Het harde plastic kratten zijn eigenlijk hoge dichtheid polyethyleen hars. Melk kratten zijn de ultieme modulaire opslag eenheid - u kunt altijd uit elkaar halen je melk krat boekenplank-systeem voor transport, of anders weer in elkaar zetten als u nodig hebt om te veranderen of uit te breiden naar de originele instellingen.

Zorg ervoor dat u echt kratten te gebruiken voor een melk krat boekenkast

Zorg ervoor dat u echt kratten te gebruiken voor een melk krat boekenkast. Korting keten winkels verkopen kunststof opslag-eenheden in de vorm en grootte van de melk kratten, maar deze zijn meestal dun, niet interlock goed (of helemaal niet), en hebben noch de kracht, noch de duurzaamheid van het echte artikel. Verschillende bedrijven, in het bijzonder containerstore.com en duluthtradingcompany.com , nu verkopen authentieke melk kratten voor het grote publiek. Je zou ook kunnen ze rechtstreeks te boeken bij een lokale zuivel, of vraag beleefd bij een supermarkt. Wees voorzichtig met het net het nemen van hen. Melk krat diefstal is een misdaad, met ernstige wetgeving in sommige staten. Sommige bedrijven verliezen honderdduizenden kratten per jaar - ze worden verkocht aan recyclingbedrijven.

U zult ook moeten een aantal plastic kabelbinders, die je kunt krijgen bij Radio Shack of een plaats die audio-en video-apparatuur verkoopt. Zelfs sommige drogisterijen hebben ze nu. Afhankelijk van hoe u wilt dat de permanente melk krat boekenkast te zijn, kunt u herbruikbare klittenband kabelbinders te krijgen, hoewel deze niet zo sterk.

Melk kratten. Zorg ervoor dat u echt kratten te gebruiken voor een melk krat boekenkast.
Melk kratten. Zorg ervoor dat u echt kratten te gebruiken voor een melk krat boekenkast.

Bepaal hoe groot je wilt dat je melk krat boekenkast systeem te zijn. Een echte krat veilig vast kunt houden ongeveer 35 pond. Regel uw kratten op een manier die ziet er aantrekkelijk en gemakkelijk toegankelijk is voor u. Bevestig de kratten samen met ten minste twee kabelbinders - wilt u misschien om tot vier.

Je zou graag uw melk krat boekenkast nevel-verf in aantrekkelijke kleuren na montage, of versieren met Krylon Fusion verf. Sommige mensen draperen stof over melk krat meubilair, terwijl anderen hem bloot. De gemeenschappelijke melk krat heeft een gezellige, nostalgische waarde voor veel mensen, die herinneringen ophaalt van vinyl albums en studententijd.