E2a

Hoe maak je een mes te maken uit een rots

Ja, u kunt beweren dat je al leven in het internettijdperk, maar het simpele feit blijft - het idee van het maken van een mes uit een rots is nog steeds modieus en ongetwijfeld zo spannend als voorheen. Het is alsof je terug naar het Stenen Tijdperk en verbeelden hoe het leven toen de eerste mensen uitgedaagd om dingen te creëren. En misschien, als je eenmaal klaar bent met je kleine project, ga je dat gevoel van opwinding hebben. U bent zeker gaan overtuig uzelf dat er niets echt veranderd tussen nu en eeuwen geleden. Carving een mes uit een rots is niet alleen gaat om uw geduld en doorzettingsvermogen te testen, maar interessant, je vindingrijkheid, ook. Hier zijn de stappen over hoe u uw mes moeiteloos vorm te geven:

Hoe maak je een mes te maken uit een rots. Zoek uw "speciale" rock.
Hoe maak je een mes te maken uit een rots. Zoek uw "speciale" rock.

  • Zoek uw "speciale" rock. Je moet hier zoeken naar iets specifieks. Je rock moet scherp. Het werkelijke formaat moet passen bij de dimensie van het mes dat u wenst te vormen. Je moet ook wegen. Het moet niet te licht of te zwaar om te werken aan of te hanteren.
  • Begin uw werk door het uitbrengen van uw chippen tool. Kies iets dat is gebruiksvriendelijk - hard, makkelijk te manipuleren, en relatief licht. U kunt rekenen op een ander passend gevormde stuk rots als je chippen tool. Anders kan een goed alternatief een bot of metaal.
  • Vind uw schilferen tool. Nogmaals, als je chippen instrument, moet het moeilijk zijn. Het moet ook scherp, zodat u kunt gemakkelijk afschilferen de rots stukken. Als het vinden van een geschikte schilferen instrument wordt het moeilijk, dan kunt u altijd gebruiken in plaats van een beitel. Gewoon ervoor zorgen dat er een scherpe rand heeft. Als u denkt Stone Age, kan uw gelijkwaardig instrument zijn een scherp stuk van een gewei of een bot.
  • Pak je "speciale" rock. Houd het stevig vast recht over je knie. Ga dan door chippen met je gereedschap. Houd rekening met de vorm van het mes dat u van plan bent om te vormen. Zorg ervoor dat de scherpe einde van uw "speciale" rock correct is geplaatst aan een kant. Dan, leveren bepaalde hoek waait. Maak ze klein. Voer ze terwijl u chippen. Zodra u klaar bent met chippen taak, moet je ongeveer hebben gevormd uw "speciale" rock in de gewenste vorm.
  • Ontvang slijpen gereedschap. Gebruik het om uw nieuw gevormde mes slijpen - uit een rots. Stel het lemmet van uw slijpen gereedschap. Plaats het op de vlokken gedeelte van uw nieuw gevormde rock (snede). Houd het parallel te allen tijde. Daarna drukt u op het blad harder tegen rand van uw mes. Doe het heel zachtjes. Je doel is om voorzichtig afschrapen die kleine rots vlokken. Gewoon het proces herhalen totdat de resultaten leidt tot een vrij scherpe rand van een mes.
  • Eindig uw project door het verkrijgen van een zandstenen of ruw materiaal. Wrijf het tegen de rand van je nieuw gevormde mes. Een ander prachtig alternatief is het gebruik van een chipping rots. Het kan brengen vergelijkbare resultaten om uw voltooide project.


Veiligheid! Voorrang bij het werken aan uw project

Veiligheid! Voorrang bij het werken aan uw project. Draag veiligheidshandschoenen. Bescherm uw handen tegen snijden. Draag een paar beschermende bril. Sla uw ogen tegen enig letsel.