E2a

Hoe maak je een mes zaak te maken

Sinds het begin der tijden messen hebben een belangrijke rol gespeeld

Sinds het begin der tijden messen hebben een belangrijke rol gespeeld. Cavemen gemaakt messen door opvallende obsidiaan stenen om een ​​scherpe rand te creëren. Men gebruikte te snijden en verwijderen de huid van dieren te worden gebruikt als kleding. Zij gebruikten ook messen om takken af ​​te snijden om een ​​pad te effenen. Ze gebruikten het voor een heleboel dingen. Vandaag de dag, mensen nog steeds gebruik maken van messen voor vele redenen. Ze worden gebruikt voor de jacht, nut werk, de bereiding van voedsel, martial arts en vele anderen. Het blad van het mes moet worden beschermd om ervoor te zorgen dat het scherp blijft. Als dit goed wordt beschermd, kan je mes duren voor de komende jaren. U kunt een eenvoudige lederen tas om je mes te dragen en zijn blad te beschermen. Hier is hoe:

  • Kies uw leder. Er zijn veel verschillende soorten en kleuren leer om uit te kiezen. Kies wat voor soort leer je wilt. Vier belangrijke soorten zijn full-grain, top-grain, gecorrigeerd graan en splitleer (suède). U kunt ook gebruik maken Kies een kleur je wilt. Onbehandelde leer kan variëren van zwart, bruin, wit, grijs en anderen. Er zijn ook gekleurd leder dat uw voorkeur zou kunnen passen. U vindt roze, blauw, paars, rood of gewoon over een kleur u wenst.
  • Meet. U kunt dit doen door het wikkelen van uw mes in 2-3 stukken papier. Hiermee kunt u een vergoeding voor uw blad te glippen uw zaak. Plaats uw gewikkeld mes op uw gekozen stuk leer. Plaats ook het handvat van je mes. Trace het mes deel op het leer toe te voegen 5 mm voor uitkering. Voeg tweemaal de lengte van de handgreep.
  • Snijd. Gebruik een schaar of een mes om de omtrek die u hebt gemaakt te snijden. Wees voorzichtig bij het hanteren van scherpe voorwerpen. Wanneer u klaar bent, plaatst u de cut leer en snijd een ander stuk. Dus moet je twee identieke stukken leer. Snijd een van de stukken zodat slechts iets langer dan het blad van het mes.
  • Naaien. Plaats de kleinere stuk leer bovenop de andere. Gebruik een naaimachine te naaien samen. Laat 4mm van trim ruimte. Houd de bovenkant open om te dienen als de zak waar je naartoe gaat om het lemmet van het mes te plaatsen. Vouw het langer stuk in de helft op de achterkant van je mes geval. De rand moet worden afgestemd op de opening van het blad zak. Naai aan de zijkanten en aan de boven-en onderkant. Voer de zijkanten van de zaak op een slijpmachine of schuurpapier om de randen glad. Een riem holster plaatsen geknipt twee verticale parallelle lijnen op de achterkant van de behuizing (waar het handvat zich bevindt).


Nu dat u uw mes zaak hebben

Hoe maak je een mes zaak te maken. Sinds het begin der tijden messen hebben een belangrijke rol gespeeld.
Hoe maak je een mes zaak te maken. Sinds het begin der tijden messen hebben een belangrijke rol gespeeld.

Nu dat u uw mes zaak, kunt u deze gebruiken om het blad niet beschadigd en je mes mee te nemen. Houd in gedachten staatswetten over het dragen van messen. Je wilt niet te krijgen in de problemen voor. Gebruik je mes voor zelfverdediging alleen en vermijd zwaaiend het. Hou het in je auto bij het invoeren van instellingen waar het verboden is. Een mes is een gevaarlijk gereedschap. Zorg ervoor dat je goed mee omgaan.