E2a

Hoe maak je een metalen archiefkast te schilderen

De meeste mensen hebben een metalen archiefkast liggen rond het huis het opslaan van de ooit belangrijke bestanden. Deze kasten, hoewel zeer duurzaam en brandwerend, kan worden afgebroken en worden vervallen door de jaren heen. Het ergste is dat mensen verwaarlozen het onderhoud ervan op een geschikte conditie, en die kan leiden tot roest en verval. Als het zover is, zullen de meeste mensen ervoor kiezen om een nieuwe te kopen denken dat het te veel van een pijn om het te rehabiliteren. In werkelijkheid kan iedereen een metalen archiefkast kijken fris en nieuw door te schilderen en roest proofing het. Het is niet een lastige klus en bespaart u de moeite van het aanschaffen van een nieuwe en afval weg meer munt.

Bereid de materialen

Bereid de materialen. Voor deze paint job, moet u uw lokale hardware winkel voor bezoeken en de benodigde materialen te krijgen. U moet een paar spuitbussen van metaal primer, een paar blikken van metalen verf, krijgen een blik roest primer, een rol tape schilder, en een doek.

Hoe maak je een metalen archiefkast te schilderen. Bereid de materialen.
Hoe maak je een metalen archiefkast te schilderen. Bereid de materialen.

Bereid de werkruimte. Kies een plaats waar u het bestand kast te verplaatsen naar die goed geventileerd is. Een garage of achtertuin zou een goede plek voor zijn. Verwijder alle inhoud in de archiefkast en leg ze in een plaats ver weg van het werkgebied. Plaats een doek op de vloer en plaats de archiefkast op de top van het. Dit beschermt uw vloer van verf.

Reinig en het herstel van de archiefkast

Reinig en repareer de archiefkast. Zodra de archiefkast is in het toegewezen werkgebied, verwijdert u alle laden. Hier krijg je een vochtige doek en begin af te vegen de kast en lades. Scrub vuil of lijmresten die op vergrendeld door de jaren heen. De kasten moeten veel stof hebben aangetrokken door de jaren heen, verwijder deze met een doek of stofdoek. Bedek de delen van de archiefkast die zullen worden uitgesloten van de verf baan met schilderstape. Als er delen van de archiefkast die zijn beschadigd als gevolg van roest, toe te passen roest primer op. Dit moet het oplossen van uw probleem roest.

Spray metaalprimer

Spray metalen primer. Om de kasten en lades voor de verf baan voor te bereiden, toe te passen basis primer voor een goede absorptie van de verf. Start het spuiten van de primer over de kast en lades. Een dunne laag zal doen. Als u niet kunt vinden een metalen primer spray op blik, kunt u gebruik maken van een borstel om de primer in plaats daarvan toe te passen. Laat de primer drogen gedurende ongeveer 2 uur.

Spuit de verf

Reinig en het herstel van de archiefkast. Bereid de werkruimte.
Reinig en het herstel van de archiefkast. Bereid de werkruimte.

Spuit de verf. Zodra de primer is voldoende droog, spray op de eerste laag verf. Met verf, zal u alleen maar een nodig vacht. Soms wil je een tweede laag voor een betere afwerking. Het is belangrijk om verf die roest eigenschappen. Laat de verf drogen gedurende 1 tot 2 dagen.

Zodra de verf volledig droog is, plaatst u de laden. Met de nieuwe verf baan en roest reparatie onderhoud, zal uw metalen archiefkast er fris en nieuw. Het moet verlengen de duurzaamheid van deze hardware.