E2a

Hoe maak je een miniatuur poppenhuis ontwerpen

Poppenhuizen zijn niet alleen voor kinderen

Poppenhuizen zijn niet alleen voor kinderen. Er zijn ook tal van volwassenen die graag hun eigen poppenhuizen als hobby te maken. Deze soorten poppenhuizen zijn meestal complexer en nauwkeuriger dan de typische plastic Barbie poppenhuis. Als u een miniatuur poppenhuis te maken, hier zijn enkele stappen die u kunt volgen.

  • Thema. Allereerst, zorg ervoor dat u kiest voor een thema of een genre voor uw poppenhuis. Vergeet niet, een poppenhuis is niet alleen een plek waar je kunt spelen met poppen, maar voor veel hobbyisten, het poppenhuis is eigenlijk een miniatuur architectonische stuk. Als zodanig, zijn er tal van thema's om uit te kiezen. U kunt een zuidwestelijke land poppenhuis, een strand kant eigenschap poppenhuis, een boerderij poppenhuis, en nog veel meer hebben. U kunt zelfs Aziatisch geïnspireerde poppenhuizen, of Russische stijl poppenhuizen. Kies een thema dat u vertrouwd mee bent.
  • Karakterisering. Net als in de planning van uw eigen huis, moet u nadenken over hoe je zal gebruiken, en die daadwerkelijk zullen wonen in de huizen. Dit betekent dat je nodig hebt om het aantal bewoners te overwegen voor het huis. U moet ook de poppen karakteriseren en geef ze persoonlijkheden. Dit geeft je een aantal inzichten over hoe het huis te ontwerpen geven. Als je nog een pop de persoonlijkheid van iemand die houdt van licht en luchtige ruimten, dan zul je nodig hebt om een ​​huis dat is groot en gevuld met ramen die licht om toe te laten ontwerpen. Karakterisering zal uw poppenhuizen uniek en zeer interessant maken.
  • Schaal. Vervolgens, rekening houden met de omvang van het poppenhuis model dat u zal maken. Over het algemeen, hoe kleiner de verhouding, hoe groter het huis zal worden. Hoe groter het huis, des te gemakkelijker zal zijn voor u om het te ontwerpen, omdat je niet meer hoeft te werken met zeer minuscule details. Maar, zal groter poppenhuizen natuurlijk meer ruimte innemen. Als u van plan bent op het bouwen van een herenhuis, zult u waarschijnlijk nodig om een ​​schaal die u zal toestaan ​​om het landhuis poppenhuis passen in uw eigen kamer kiezen.
  • Layout. Zodra u de schaal, is het tijd voor u om de blauwdruk voor de werkelijke poppenhuis maken. De blauwdruk geeft je een idee van de lay-out voor het huis, evenals de verschillende kamers en de kenmerken van de woning te geven. In tegenstelling tot een echte blauwdruk, maar je hoeft niet om te zetten in andere details, zoals sanitair. Maar zorg ervoor dat de plattegrond goed wordt gepland en dat je ramen en deuren waar nodig toe te voegen.
  • Details. Nadat u de lay-out klaar bent, overwegen de details voor elke kamer. Dit is inclusief het meubilair, waar u dit meubel en de vormen van decoratieve elementen die u wilt gebruiken, zoals wat vloeren, behang, en armaturen vindt u op te nemen in een bepaalde ruimte zal plaatsen.


Hoe maak je een miniatuur poppenhuis ontwerpen. Poppenhuizen zijn niet alleen voor kinderen.
Hoe maak je een miniatuur poppenhuis ontwerpen. Poppenhuizen zijn niet alleen voor kinderen.

Ontwerpen van je eigen miniatuur poppenhuis is een geweldige manier voor u om uw eigen droomhuis te creëren, of recreëren historische huizen zonder het budget te breken. Met deze stappen, moet u in staat om net dit te doen.