E2a

Hoe maak je een mod - chip voor je xbox kopen

Mod-chips zijn een fantastische apparaat dat je console platforms om te zetten met extra upgrades en functies. Door het toevoegen van een mod-chip, en een harde schijf, bent u in staat om spellen op te slaan op je Xbox-systeem, of direct branden game-bestanden op cd's van het internet, te gebruiken op je Xbox-systeem.

Modchips gaan werken tijdens het opstarten van je Xbox-systeem. Wanneer een spel in eerste instantie laadt, controleert de boot informatie op een CD. Het doel van een mod-chip is om het systeem te misleiden door het injecteren van de juiste informatie, zodat een spel direct zal laden van een verbrande cd.

Wanneer u besluit om uw mod-chip te kopen

Hoe maak je een mod - chip voor je xbox kopen. Er zijn twee belangrijke plaatsen waar je kunt krijgen een mod-chip is geïnstalleerd.
Hoe maak je een mod - chip voor je xbox kopen. Er zijn twee belangrijke plaatsen waar je kunt krijgen een mod-chip is geïnstalleerd.

Wanneer u besluit om uw mod-chip te kopen, bent u in voor een proces dat meestal is inclusief verzendkosten weg uw systeem naar een installateur. Koper wees gewaarschuwd, mod-chips worden niet ondersteund door Microsoft, en een installeren en te gebruiken het zal gaan tegen iedere garantie die u op dit moment misschien hebt ingesteld. Als goed, wees voorzichtig bij aankoop van een mod-chip van een extern bedrijf om ervoor te zorgen dat ze een betrouwbaar bedrijf. De beste manier om dit te doen is om te praten met andere mensen die hebben modded hun eigen Xbox's. Bescherm uzelf tegen oplichting, want er kan niets erger dan het verliezen van je Xbox volledig te zijn.

  1. Bij aankoop van een mod-chip, zijn er een paar kernelementen om te beslissen over, maar het belangrijkste is afhankelijk van hoe tech-savvy je bent. Als je jezelf niet weet hoe je een mod-chip zelf te installeren, kunt u heel goed geïnteresseerd in het hebben van een professionele het voor u installeren.
  2. Er zijn twee belangrijke plaatsen waar je kunt krijgen een mod-chip is geïnstalleerd. De eerste, en mogelijk makkelijkste te kopen zal zijn online. Veel online sites bieden mod-chips, evenals de installatie: als je je Xbox naar hen. Maar let op, oplichting op het internet zijn er in overvloed. Zorg ervoor dat u gebruik maken van een vertrouwde site, of misschien praten met mensen of vrienden die bepaalde sites hebben in het verleden gebruikt om te controleren op betrouwbaarheid
  3. De andere beschikbare en soms veiligere optie zou zijn om uit het hoofd naar een lokale Gameshop aanschaffen en installeren voor u. Echter, verwacht niet dat hoofd naar beneden naar uw lokale Walmart en een pick-up. Terwijl mod-chips zelf niet illegaal, piraterij materiaal in het algemeen wordt afgekeurd, dus je zult moeten kijken voor een kleinere Gameshop dat zou eerder bereid zijn om een mod-chip te installeren, en zou niet in verband worden gebracht met een grote naam merk. Zoek uw gebieden voor kleine game winkels, en op zoek gaan. Wanneer u een reseller, is het ook waarschijnlijk dat zij een installatie service voor u.
  4. Zodra u een modchip, bent u klaar om te spelen. Door simpelweg het branden van CD-R-schijven van andere kopieën van games of van open source / geïmporteerde games, zul je nu in staat zijn om ze allemaal te spelen zonder gedoe. De beste tip te onthouden, is slim te zijn over uw aankoop, want een slimme koper, is een veilige koper.