E2a

Hoe maak je een model auto te bouwen

Gebouw modelauto's is al een verleden tijd genoten generaties

Gebouw modelauto's is al een verleden tijd genoot al generaties lang. De vroegste model auto's waren van metaal en werden samen met een reeks van schroeven en pinnen. In die vroege jaren de aandacht voor detail was niet zo hoog als het nu is. De nieuwere plastic model auto's, zoals we zullen over te gaan in dit artikel, zijn zeer gedetailleerd en kan heel moeilijk op te bouwen.

Het eerste wat je moet doen bij het leren hoe je een model auto te bouwen is het bepalen van uw niveau. Het merendeel van de bedrijven die model auto's te maken hebben een vaardigheidsniveau classificatie op de verpakking. Hoe hoger het nummer, hoe hoger de moeilijkheidsgraad af. Voor de beginner moet je beginnen met de laagste of op zijn minst een lager cijfer om ervoor te zorgen dat u niet betrokken zijn bij iets dat zal je frustreren. De laagste vaardigheidsniveau is normaal gesproken de snap samen ras dat is ontworpen voor kinderen.

Vervolgens moet u de juiste tools

Vervolgens moet u de juiste gereedschappen. Begin met een goede hobbymes, een standaard set van model verf, verfverdunner, modellering lijm en modellering schuurpapier. Ouders moeten toezicht op kinderen met een van deze posten, met name de hobby mes, ze zijn erg scherp.

Nu opent u uw pakket en neem de instructies

Hoe maak je een model auto te bouwen. Gebouw modelauto's is al een verleden tijd genoten generaties.
Hoe maak je een model auto te bouwen. Gebouw modelauto's is al een verleden tijd genoten generaties.

Nu opent u uw pakket en neem de instructies. U dient de instructies en zorg ervoor dat je een stevige greep op de gebruikte notaties en de taal hebben. Dan gewoon beginnen met nummer een op de lijst en ga vanaf daar. Nooit onder alle omstandigheden moet je proberen om vooruit te spoelen. De meeste auto model moeten worden gebouwd in een bepaalde volgorde zodat zij samen goed.

Wanneer u elk stuk uit de plastic die u nodig heeft om te trimmen van de bramen. Klik hier voor de grootste deel van de braam af met de hobby mes en maak vervolgens een gladde rand met een stuk van het schuurpapier.

Sommige modelauto's vereisen dat u stukken schilderen voordat ze worden geïnstalleerd. Lees aandachtig de aanwijzingen om ervoor te zorgen dat u deze stukken schilderen voordat u lijm ze. Dit zal ervoor zorgen dat u krijgt de beste eindproduct mogelijk te maken.

Als je het lijmen van de stukken samen van uw model auto te begrijpen dat je niet veel lijm nodig hebben en dat het kan worden loopneus. Begin met een kleine hoeveelheid en schuif de tube lijm zoals je bent lijmen. Een mooie gelijkmatige laag lijm zal ervoor zorgen dat u de beste en netste pasvorm van het stuk krijgt. Er is niets erger dan het afwerken van een model auto en het zien van grote hoeveelheden overtollige lijm lekt.

Vervolgens moet u de juiste tools. Nu opent u uw pakket en neem de instructies.
Vervolgens moet u de juiste tools. Nu opent u uw pakket en neem de instructies.

Wanneer u een model auto te bouwen en voltooien van het project maak je geen zorgen als het niet precies zo uitzien als het pakket. De foto's op de verpakkingen zijn gemaakt door professionele modelbouwers die hebben jaren ervaring. Het belangrijkste doel is om een ​​afgewerkt model auto dat u tevreden bent met.

U kunt uw model auto makkelijk weer te geven met een plastic display box die worden verkocht in de meeste hobby winkels. Zij zullen er geweldig uitzien op de planken in je hobbykamer.