E2a

Hoe maak je een mozaïek bloempot maken

Bloempotten zijn gemaakt spannender om naar te kijken met een beetje hulp van de mozaïek-afdeling. Het maken van een mozaïek bloempot is een beetje extra uitdaging, maar het is echt de moeite waard vooral wanneer zij te maken voor een uniforme en aantrekkelijke rij van functionele ornamenten in uw tuin. Hier zijn de stappen in het maken van een perfecte bloempot met mozaïek:

Hoe maak je een mozaïek bloempot maken. Het maken van stukjes en beetjes.
Hoe maak je een mozaïek bloempot maken. Het maken van stukjes en beetjes.

  • De juiste pot. De favoriete pot van keuze bij het maken van een mozaïek bloempot is de Terra Cotta bloempotten, om hun duurzaamheid en hun vermogen om alle extra versiering dragen. Het heeft ook de kleur die goed past bij wat decoratie u besluit om op uw mozaïek bloempot. Maar zorg ervoor dat u een gemiddelde grootte van de pot, dat geeft je het gemak van het versieren en veel ruimte voor de daadwerkelijke aanplant. De kleinere misschien een beetje moeilijker om te versieren voor beginners vanwege de complexiteit.
  • Tegel selectie. Voor bloempotten, de beste tegels zijn de meest kleurrijke enen en relatief dikker dan wat men zou gebruiken voor een houten project, zoals een vogelhuisje mozaïek. Het goede ding over mozaïek bloempotten is dat je ook kunt gebruik maken van andere vormen van decoratie zoals ongebruikte sieraden, kralen en andere goodies die je kunt vinden in een nabijgelegen ambachtelijke winkel.
  • Het maken van stukjes en beetjes. Een hamer is meestal voldoende voor een bloempot project omdat de stukjes en beetjes moet idealiter klein genoeg is, afhankelijk van uw geplande ontwerp. Het beste is om kleur je stukjes en beetjes te coördineren, vooral als u een bepaald motief in gedachten voor uw mozaïek bloempot.
  • Lijmen. Het merendeel van de eenvoudigere versies van mozaïek bloempotten meestal in een strook van inrichting op de vlakte bloempot. Andere, meer avontuurlijke makers vullen de hele pot van de kant van de stukjes en beetjes eerder verzameld. Maar zorg ervoor dat u voldoende lijm op de delen waar u wilt dat de stukjes en beetjes aan de stok, waardoor een aantal hiaten voor injectiemortel.
  • Specie. Het beste is om specie mengen met water voor het aanvragen van een betere menging en vasthouden aan de bloempot. Plaats de grout zodra u klaar bent met het plaatsen van de stukjes en beetjes van tegels, kralen en andere elementen die u hebt gekozen voor uw belangrijkste ontwerp. Zorg ervoor dat je handschoenen draagt ​​om je handen te beschermen terwijl je dit doet.
  • Verf en afdichting. Schilderen en dichten met een borstel en een steen kit voor een langere levensduur decoratie op uw bloempot. Een bloempot zal meestal maximaal voor gebruik buitenshuis en het zal echt nodig alle afdichting die het kan krijgen.


U kunt proberen verschillende ontwerpen en experimenteren met verschillende technieken van het maken van stukjes en beetjes van decor tot je helemaal comfortabel met het hele proces. Het is ook ideaal als je blijft goede voorraad van verf en kit voor het geval uw mozaïek bloempotten nodig wat extra touch-ups in de nabije toekomst. Naast de waardering van de schoonheid dat het zal bijdragen, zorg ervoor dat u het werkgebied is het minst gevaarlijk en rommelige door het plaatsen van kranten, het dragen van handschoenen en een veiligheidsbril wanneer u het maken van uw decoratieve stukken.