E2a

Hoe maak je een nep ID thuis te maken

Vervalste identiteitsbewijzen zijn de sleutels tot het koninkrijk

Vervalste identiteitsbewijzen zijn de sleutels tot het koninkrijk. Door middel van vervalste identiteitsbewijzen, kan je in de plaatsen die u anders zou buiten staan, kijkend in met afgunst. Dankzij deze wonderen van de moderne wereld, kun je in clubs, bars en andere leuke plaatsen.

De nep-ID is een essentieel instrument in uw portemonnee

De nep-ID is een essentieel instrument in uw portemonnee. U kunt het gebruiken om je lijkt ouder dan je werkelijk bent, krijg je door de deuren van prestigieuze clubs, kunt u drankjes kopen, en in het ergste geval, het gebruiken om het slot van de deur halen als je buitengesloten . Voordat u begint met fantaseren over alle dingen die je gaat doen met je valse ID, moet u eerst een te krijgen. U kunt er een kopen, maar goed vervalste identiteitsbewijzen zijn duur. Waarom niet zelf doen? Volg deze eenvoudige stappen en u kunt uw eigen.

Hoe maak je een nep ID thuis te maken. Begin met een nep-id sjabloon.
Hoe maak je een nep ID thuis te maken. Begin met een nep-id sjabloon.

  1. Begin met een nep-ID sjabloon. Voordat u begint met het maken van uw valse ID, moet je beginnen met een sjabloon te kopiëren. Het is gemakkelijk om er een te vinden via het internet. Een eenvoudige zoekopdracht moet u voorzien van tientallen plaatsen waar je kunt downloaden nep-ID sjablonen. Vinden die u nodig hebt en u kunt beginnen met werken.
  2. Maak je eigen nep-ID sjabloon. Het beste programma om te gebruiken bij het maken van uw nep-ID is Photoshop. Begin met het scannen van een monster ID in een hoge resolutie scanner.
  3. Start het bewerken van uw valse ID. U kunt beginnen met het bewerken van uw sjabloon op dit punt. Start het bewerken met Photoshop. De tekst gereedschap moet goed werken bewerken van tekst en het invoeren van uw gegevens. U kunt ook kopiëren en plakken een foto op de valse ID met behulp van Photoshop.
  4. Druk het af. Nu u klaar bent met uw sjabloon, is het tijd om te beginnen met afdrukken. Het is belangrijk om het juiste materiaal te vinden voor uw valse ID. Voor gelamineerde ID's, fotopapier is goed te gebruiken. Als het een PVC-ID, de credit card op zoek id's, kunt u een nieuw materiaal genaamd Teslin die eruit ziet als de real thing. Na deze, het volgende wat je doet is laminaat.
  5. Laminaat je valse ID. Net zo goed als je template is, je ID is slechts zo goed als zijn lamineren. Het laminaat is de buitenste laag van de ID en als zodanig kan maken of breken een ID. Een goede laminator is belangrijk voor een goede valse ID.
  6. Praktijk. Je gaat heel wat materiaal om vervalste identiteitsbewijzen verspillen. Er is altijd ruimte voor verbetering. Experimenteer een beetje en maak een aantal ID's. U kunt kiezen de beste na dat.

Zodra je je valse identiteitskaart

Zodra u uw valse ID, zult u versteld staan ​​over hoeveel u kunt wegkomen. Probeer het uit en als je niet voorbij de grote potige bodyguard, maak je geen zorgen. Ga gewoon naar huis en werken op het wat meer, het perfectioneren van je techniek. Met een beetje toewijding, kunt u een grote nep-ID die eruit ziet als de real thing. Een opmerking: wees voorzichtig als u probeert om een ​​vals identiteitsbewijs online te kopen. Je mag opgelicht, of erger nog, zou het een steek.