E2a

Hoe maak je een next - generation handheld console kiezen

Handheld gaming consoles zijn geweldig entertainment voor uw kinderen

Handheld gaming consoles zijn geweldig entertainment voor uw kinderen. maar van de vele handheld gaming consoles in de markt, het kiezen van een die zal worden de meest leuke en nuttige voor uw kinderen kan moeilijk zijn. Om u te helpen door middel van deze, hier zijn enkele tips die u kunt overwegen.

  1. Leeftijd. De leeftijd van uw kind is bepalend voor de complexiteit van de handheld console die je moet kopen. Er zijn een aantal zeer complexe handheld consoles dat een zeer jonge speler niet in staat zal zijn te waarderen of veel te maken van het gebruik. Zo zijn er zeer geavanceerde games die kunnen worden afgespeeld op de PSP, maar kleinere kinderen zal even tevreden en gelukkig met eenvoudigere games op eenvoudiger handheld consoles. Sommige gaming consoles zijn ontworpen voor zeer kleine kinderen, terwijl anderen nog steeds zijn ontworpen voor tieners die vingers die meer aan de kleinere knoppen gebruikt op de grotere handheld consoles waar schermgrootte en resolutie is de nadruk.
  2. Andere functies. Handheld consoles vandaag bieden meer dan alleen games. U kunt ook deze gebruiken om uw bestanden op te slaan, muziek en video's, Scan-beelden af ​​te spelen, en surfen op het web. De PSP, bijvoorbeeld, heeft draadloze mogelijkheden die toelaten om verbinding te maken met Wi-Fi-zones. Als uw kind oud genoeg is om het internet te genieten, zullen deze extra mogelijkheden op de nieuwe handheld consoles zeer nuttig zijn. Aan de andere kant kan duwen het prijskaartje hoger zonder dat handig als het kind niet deze games te genieten in de eerste plaats.
  3. Genres. Kijk ook eens naar de soorten games die uw kind speelt graag. Er zijn een aantal consoles die goed werken met puzzel games. Als je r kind is een leuke van Tetris en Brain Age, de DS is een console die u zou moeten overwegen zeer op uw lijst van mogelijke gaming consoles. Aan de andere kant, moet u rekening houden met de PSP als uw kind liever games met geweldige graphics en eerste persoon opnamemodi. Role playing games zijn ook best met de PSP handheld console. Kijk ook eens naar de game fabrikanten die zijn geabonneerd op de gaming console bedrijf. Zo zijn er specifieke spel fabrikanten die games voor Nintendo produceren, terwijl Sony heeft ook een aantal toegewijde spelletjes makers.
  4. Compatibiliteit. Er zijn bepaalde games die worden gespeeld op uw handheld console en geript van uw andere gaming consoles. Als u al Game Boy Advance, kunt u genoegen nemen met een DS die dezelfde spellen die je al op de Game Boy Advance. Dit zal u toelaten om te besparen op geld dat anders zou worden besteed aan de aankoop van nieuwe games. Dit is vooral handig voor mensen die al hebben gevonden de soorten games die ze het beste bevalt en hoeven niet te zoeken naar nieuwe games.
  5. Prijs. Ten slotte, rekening houden met de prijs die is bevestigd aan deze handheld gaming consoles. Sommigen zullen de kosten zo veel als een paar honderd dollar. Als u wilt opslaan, kunt u de aanschaf gerenoveerd of tweedehands producten - zolang je bent zeker dat de punten nog steeds volledig functioneel.

Hoe maak je een next - generation handheld console kiezen. Handheld gaming consoles zijn geweldig entertainment voor uw kinderen.
Hoe maak je een next - generation handheld console kiezen. Handheld gaming consoles zijn geweldig entertainment voor uw kinderen.

Met deze in het achterhoofd, moet u in staat om een ​​geweldig cadeau voor uw kinderen die ervoor zorgt dat ze te vermaken voor uren op eind te presenteren.