E2a

Hoe maak je een nieuwe game console kiezen

Aan de haak slaan in de video gaming kan vormen voor een aantal uitdagingen.

Hoe maak je een nieuwe game console kiezen. Nieuwste versies.
Hoe maak je een nieuwe game console kiezen. Nieuwste versies.

Voor een, moet je bekend zijn met de beschikbare spelconsoles in de markt. Uw keuzes zijn overweldigend. Waarom? Ze zijn allemaal prachtig, onderhoudend, en zeker - verslavend. En als je een nieuwe game console nu kopen, wat u zoekt op het daadwerkelijk behoort tot de zevende generatie van console gaming.

Ook video gaming is nogal een dure hobby uit te oefenen. In feite recent releases alle bekende systemen worden geprijsd tenminste 190€. Extra controllers alleen worden doorgaans gewaardeerd op€ 20. Dus, natuurlijk, moet je je geld verstandig te besteden.

Hier zijn enkele richtlijnen voor je goed kan kiezen voor de nieuwste toevoeging aan je collectie:

Prijs punten. Game features.
Prijs punten. Game features.

  • Nieuwste versies. De video gaming markt Onlangs verwelkomde drie hot tickets, te weten: de Xbox 360, de Nintendo Wii, en de Play Station 3. Elke kamer is zo boeiend en interessant als de andere. Als u besluit om de ogen een van deze drie nieuwe releases, kunt u er zeker van zijn dat uw keuze niet zal worden verkeerd.
  • Prijs punten. Hoeveel bent u bereid bent te besteden voor uw nieuwe game console? Play Station 3 is de duurste van de drie. Je moet bereid zijn om vernietiging van minstens 375€. Volgende is de Xbox 360. Uw budget zou moeten zijn tussen 225€ en 300€. Ook al kun je een Nintendo Wii op 190€ is het niet helemaal een koopje.
  • Game features. Als je gaat om te laten andere mensen te spelen met je nieuwe game console, moet u het werkelijke niveau van het geweld dat eraan vitrines overwegen. Dit wordt sterk of dubbel zo belangrijk wanneer u verwacht kinderen om toegang te krijgen, ook. Als u op zoek bent naar een gezinsvriendelijke game console, de Nintendo Wii is uw beste keuze. Play Station 3 komt volgende en dan, de Xbox 360.
  • Kinesthetische componenten. Zie je jezelf als een "actieve" game console speler? Wil je echt genieten van de "fysieke ervaring" ingebed in uw video game? Ga dan voor de Nintendo Wii. Het kan zonder twijfel geeft je de sensatie tijdens het spelen. Het vereist dat u om veel te bewegen, zodat u een totaal uniek gaming setup ervaren. Aan de andere kant, Play Station 3 biedt u twee opties: naar opwinding met behulp van de Eye Toy accessoires te vinden of om gek gaan over de dans pads. Ondertussen, Xbox 360 laat u toe om uw video spel te besturen met een stuurwiel-type apparaat.
  • Spelopties. Geeft u de voorkeur role-playing games? Dan, Play Station 3 is geschikt voor u. Hoe zit het met die leuke en spannende spelletjes? Als je graaft ze, op zoek naar de Nintendo Wii. Heb je de kicks voor on-line games? Nou, Xbox 360 zeker niet van plan om u teleurstellen.
  • Extra accessoires. Denk na over de juiste add-ons aan uw nieuwe game console. Als u wilt dat om tijd en moeite te besparen, moet u in staat om deze items te bepalen voordat u uw aankoop. Wilt u een tweede harde schijf? Hoe zit het met een dvd-speler om mee te gaan met je Xbox 360? Wilt u gebruik maken van een on-line abonnement?

Haast om uw nabijgelegen lokale elektronica outlet als je eenmaal hebt gemaakt je grote keuze! Houd in gedachten dat deze nieuwe releases verkopen als warme broodjes. Maak nu uw beslissing.