E2a

Hoe maak je een origami wolf maken


Het maken van een wolf figuur met behulp van origami - de Japanse kunst van het papier vouwen - is eigenlijk heel simpel in vergelijking met veel andere origami objecten. Dit project is ideaal voor beginners omdat het niet veel van de ingewikkelde vouwtechnieken origami is opgebouwd uit betrekken. Volg de eenvoudige stap-voor-stap instructies hieronder om te beginnen met het maken van origami wolven in verschillende maten zelf!

Stap 1

Benodigde materialen.

  • Origami papier of eenzijdig gekleurd papier in vierkante vormen
  • Duidelijke werkruimte met een hard en glad oppervlak

Stap 2

Hoe maak je een origami wolf maken. Benodigde materialen.
Hoe maak je een origami wolf maken. Benodigde materialen.

Aan de slag. Plaats het plein papier op de tafel oppervlak gepositioneerd als een diamant - elk van de vier hoeken van het plein moet oriënteren naar het noorden, oosten, westen en zuiden richtingen.

Stap 3

De eerste vouw. Vouw de onderkant of de zuidhoek naar de top noordhoek zodanig dat een driehoek wordt gevormd voldoen.

Stap 4

De tweede vouw. Vervolgens vouw de rechter benedenhoek van de driehoek aan de linker benedenhoek te voldoen, waardoor een andere driehoek gevormd als een mast of een 'steile-helling "verkeersbord.

Stap 5

De derde maal. Til een flap van de driehoek en vouw deze omhoog en draai de driehoek, zodat de onderkant is nu op de top. Nogmaals, til de onderste hoek klep en klap het naar omhoog.

Stap 6

Het creëren van de basisvorm. Waardoor het gezicht en het hoofd.
Het creëren van de basisvorm. Waardoor het gezicht en het hoofd.

Het creëren van de basisvorm. Leg het gevouwen papier op het oppervlak zodanig dat de zijde met de flappen zich rechts. Vouw de set van flappen naar het midden van de driehoek en open uit en druk op de kleppen goed, zodat ze eruit zien als een halve kroon. Vouw de linker hoek van slechts een centimeter om een ​​kleine vouw en vouw de lijn te creëren.

Stap 7

Waardoor het gezicht en het hoofd. Neem het centrum flap gemaakt in de vorige stap en duw het naar beneden om een ​​vouw te maken. Open de klep aan de vouw, zodat je er een deel nog ligt, maar het andere deel spreidt zich uit als een luifel boven de eerste. Stel de resterende kleppen en de staart (de linkerhoek vouw in de vorige stap), zodat de figuur rechtop kan staan ​​op het oppervlak. Wat je moet kijken naar een zittende wolf met zijn oren rechtop.


Oefen de eenvoudige vouwen totdat je ervaren bent. Het maken van een origami wolf is zeer eenvoudig en u kunt gebruik maken van verschillende kleuren en formaten papier om een ​​hele roedel wolven te maken. Dit is een eenvoudige en plezierige knutselwerkje waarin u uw hele gezin te gaan tijdens vakanties of lange vakanties.