E2a

Hoe maak je een palet met behulp van een cd - doosje maken

Soms alledaagse voorwerpen die we meestal als vanzelfsprekend kan van pas komen. Heb je altijd wilde een palet aan uw oogschaduw kleuren te houden, maar vond dat ze zijn vrij duur om te kopen van winkels? Nu met een beetje creativiteit, kunt u gemakkelijk zelf een maken.

Hoe maak je een palet met behulp van een cd - doosje maken. Gereedschappen en materialen die nodig zijn.
Hoe maak je een palet met behulp van een cd - doosje maken. Gereedschappen en materialen die nodig zijn.

Gereedschappen en materialen die nodig zijn:

  • Cd-doosje
  • Heerser
  • Schaar
  • Lijm
  • Glanzend fotopapier
  • Digitale camera en computer (optioneel)
  • Magnetisch papier
  • Magneten
  • Oogschaduw (bij voorkeur met magneten aan hen)

Open het cd-hoesje

Open het cd-hoesje. Cd-doosjes hebben meestal een zwarte tray, de CD wieg, waar de CD wordt geplaatst. Voor dit project, is het het beste als de zaak is transparant en niet gekleurd, zodat de oogschaduw zal gemakkelijk worden gezien door het. Je moet de cd-houder wilt halen, want wat je nodig hebt is de plastic behuizing. Draait u simpelweg de CD geval iets zodat de CD wieg zal openen.

Meet de basis van de CD geval een magnetische vel voegen. Meet de cd-doosje met een liniaal, zodat u in staat zullen zijn te snijden een stuk van magnetische papier om uw metingen te passen. Als je eenmaal hebt snijd de magnetische papier gesneden om de juiste maat je nodig hebt om deze in te voegen in het cd-hoesje. Sommige cd-doosjes hebben een lijm aan de achterkant, zodat u kunt het gebruiken om de magneet sheet plakken. Maar als er geen is, gewoon lijm de magneet blad aan de basis van het cd-hoesje.

Bevestig de oogschaduw

Bevestig de oogschaduw. Meet de basis van de CD geval een magnetische vel voegen.
Bevestig de oogschaduw. Meet de basis van de CD geval een magnetische vel voegen.

Bevestig de oogschaduw. Gebruik magneten om naar binnen te steken in het oog schaduwen. Sommige oogschaduw hebben een kleine magneet aan hun basis. Maar als de jouwe niet over deze, gewoon kopen kleine magneten en lijm ze aan de basis van elke oogschaduw, zodat ze zich aan de magnetische papier in het cd-hoesje. Gemiddeld, gezien de omvang van de gemeenschappelijke oogschaduw enkele kleuren, moet het je lukt om te plaatsen tussen negen en twaalf verschillende kleuren in uw cd-doosje.

Maak een foto van het palet. Maak een foto van het palet, upload deze op uw computer en gebruik een verf toepassingsprogramma te typen in de naam van elke kleur.

Print de foto en inzetstuk in het cd-hoesje

Print de foto en inzetstuk in het cd-hoesje. Bij het afdrukken, kunt u het beste glanzend fotopapier gebruiken om een ​​hogere kwaliteit kijken. Op deze manier heeft u een schema met de kleuren van de oogschaduw die u hebt geplaatst met de namen op elke kleur. Dit zal uw palet netter en meer toonbaar.

Dit is een eenvoudige maar creatieve manier om je eigen palet te maken. Als u een liefhebber bent van make-up, dan zul je dit idee omdat het helpt je netjes meerdere oogschaduw te organiseren in een cd-doosje. Het is ook betaalbaar, vooral als u veel ongebruikte CD-doosjes rond in huis liggen hebben. Als u meer kleuren oogschaduw kunt u eenvoudig meer dan een palet om ze allemaal te passen. U kunt ook een palet met verschillende tinten van een bepaalde kleur.