E2a

Hoe maak je een papieren bord leeuw te maken

Leeuwen zijn grote dieren en kinderen willen vaak spelen als zodanig

Leeuwen zijn grote dieren en kinderen willen vaak spelen als zodanig. Het maken van een op de papieren borden is een groot ontwerp stuk voor een toneelstuk of als onderdeel van een dier kostuum. Het is vrij gemakkelijk om te doen en de bouwmaterialen zijn gemakkelijk bereikbaar. Als je wilt weten hoe je een papieren bord leeuw te maken, hier zijn de dingen die je moet doen.

Bereid de materialen. Je hebt een snack-papier plaat voor het hoofd van de leeuw, een diner formaat plaat voor het lichaam, lijm of pasta, een schaar, stiften of kleurpotloden, verf in gele en bruine kleur, of geel zijdepapier of constructie papier.

Maak de leeuwenkop. Verkrijg de papieren borden en leg hem ondersteboven in een vlakke ondergrond. Zorg ervoor dat de tafel is bedekt met kranten of een lade, zodat overtollige verf zal geen vlekken de tafel.

Verf ze in geel of lijm gele bouw-papier of weefsel eromheen. Laat ze drogen voor een tijdje, zodat de verf dat je van toepassing voor de manen niet zou wassen op het gezicht kleur.

Hoe maak je een papieren bord leeuw te maken. Bereid de materialen.
Hoe maak je een papieren bord leeuw te maken. Bereid de materialen.

Bereid de manen. Er zijn verschillende manieren om de leeuw manen te maken. De eerste is door het mengen van een kleine hoeveelheid bruine en gele plaat en de toepassing ervan in de snack-formaat plaat. Je kunt zowel een tandenborstel of een spons voor de toepassing.

Een andere manier is door het snijden van stroken van geel

Een andere manier is door het snijden van stroken van geel, bruin of oranje bouw papier. Deze kunnen ongeveer twee centimeter lang en een halve centimeter breed. Plak of lijm ze rond het hoofd van de leeuw. U kunt gebruik maken van een potlood op het papier twirl rond en de randen krullen.

Met behulp van gekleurde bouw papier, kunt u ook knippen ongeveer een centimeter en een half lange repen, en plak deze rond het hoofd van de leeuw. Slechts kan een paar centimeter afstand tussen de rand van het papier plaat en het uiteinde van de bouw papier.

Als u niet beschikt over een constructie papier bij de hand

Leeuwen zijn grote dieren en kinderen willen vaak spelen als zodanig. Maak de leeuw het gezicht.
Leeuwen zijn grote dieren en kinderen willen vaak spelen als zodanig. Maak de leeuw het gezicht.

Als u niet beschikt over een constructie papier bij de hand, kunt u het papieren bord zelf te gebruiken voor de manen. Verf beide zijden van het papier plaat met een mengsel van bruine en gele verf en laat het drogen. Knip ongeveer twee centimeter lang en een halve centimeter breed papier plaat stroken. Gebruik een potlood of pen aan de randen krullen.

Maak de leeuw het gezicht. Op een stuk van de map

Maak de leeuw het gezicht. Op een stuk van de map, uitgesneden ofwel twee ronde of driehoekige vormen voor het oor van de leeuw. Verf of kleur de ruimte buiten met gele, en een donkerdere tint voor het binnengebied. Voor de ogen, neus en mond, kunt u ze tekenen met stiften en kleur ze, of knip ze uit van mappen en de bouw van papier om meer volume toe te voegen aan de leeuw. Er zijn ook pre-en-klare vormen online te vinden die u kunt afdrukken op een constructie papier dat u hoeft alleen maar te knippen en te plakken. Voor de snorharen, kunt u ofwel trekken ze met zwarte markers, of lijm in zwart garen.

Maak van de leeuw lichaam. Kleur het diner-papier plaat met dezelfde kleur als het hoofd. Knip vormen voor de benen van de leeuw en de staart van een constructie papier. Voeg extra ontwerpen voor klauwen van de leeuw.

Elkaar plakken van de stukken. Plak de twee oren aan weerszijden van het hoofd van de leeuw. Als u hebt gemaakt het gezicht van andere materialen dan de papieren bord, pasta of lijm ze in ook. Plak de helft van het hoofd van de leeuw naar het bovenste deel van het lichaam van de leeuw. Voltooi de leeuw door het toevoegen van de poten en de staart. Krul de staart aan het einde met behulp van potlood of pen.


Het maken van een leeuw is een geweldige manier om kinderen kennis te laten verschillende dieren die gevonden kunnen worden in het wild. Afgezien van het krijgen toegevoegde kennis, kunnen ze ook de ontwikkeling van hun creatieve en artistieke kanten.