E2a

Hoe maak je een papieren bord marionet te maken

Als u wilt een nieuwe ambacht te leren

Als u wilt een nieuwe ambacht te leren, kunt u overwegen papieren bord poppen omdat ze gemakkelijk om te doen en leuk om te gebruiken. Met papier plaat poppen, kunt u uw eigen poppenkast. Als je een leraar of je kinderen hebt, dan is dit project zullen de kinderen over hoe om zich te mengen en samen te werken met andere kinderen, wat belangrijk is vooral in hun peuter jaar waar ze zijn nieuwsgierig en experimenteren met ideeën. Moedig uw kinderen of studenten om verschillende papieren bord poppen als leeuwen, zebra's, honden, katten en zelfs insecten zoals hagedissen en insecten te creëren. Vertel hen dat zij ook de gezichten van hun vrienden te kopiëren en hebben een show. In dit artikel leert u hoe u een lieveheersbeestje papieren bord marionet te creëren. Het zal dienen als een opstapje dat u of uw kinderen zal helpen bij het maken van geavanceerde ambachtelijke projecten en ontwerpen. Hieronder staan ​​de stappen en gidsen over hoe je een papieren bord marionet te maken.

  • Verzamel de materialen die nodig zijn bij het ​​maken van een papieren bord marionet. De benodigde materialen zijn 2 papieren borden, lijm, zwart gekleurd papier (wit en rood papier zijn optioneel), verf, kleurpotloden en stiften. Zoek oude ambachtelijke materialen rond uw huis, zodat u kunt ook leren uw kinderen te worden zuinig.
  • Schets de benen van het lieveheersbeestje in een zwarte gekleurd papier. Snijd de poten van het lieveheersbeestje. Vertel uw kinderen dat een lieveheersbeestje 6 rechthoekige poten heeft, maar ze kunnen curve en snijd de benen als een halve maan. Het is beter als u de kinderen mee in het maken van een lieveheersbeestje papieren bord, zodat ze kunnen zien en zien hoe het wordt gedaan. Vergeet niet dat er kinderen zijn die sneller leren als ze zien dat de instructies zelf in plaats van alleen het horen theorieën.
  • Bereid het papier plaat. Plaats het papier plaat in een schone tafel in uw front. De curve van het papier plaatranden moet naar u toe.
  • Lijm de poten van het lieveheersbeestje in de papieren bord velg. Zorg ervoor dat elke zijde van het papier bord drie poten heeft.
  • Bereid de tweede papieren bord. De achterkant van het papier plaat moet naar u toe, want je moet versieren aan die kant.
  • Schets het lichaam van het lieveheersbeestje op de tweede papieren bord. Begin met het hoofd, maar ze vertellen dat ze kunnen beginnen uit de voeten. Vertel hen dat er geen regels zijn in creativiteit, maar ze moeten leren de theorieën. Het hoofd van het lieveheersbeestje moet ongeveer 3 centimeter, zodat u nog ruimte om zijn lichaam te trekken. Teken een lijn in de 3 inch merk, de lijn zal als leidraad dienen bij het opstellen van de kop van het lieveheersbeestje. Vul het lichaam van het lieveheersbeestje.
  • Maak het lieveheersbeestje kleurrijk. Gebruik markers of krijtjes om leven te geven aan het lieveheersbeestje. Kleur het lieveheersbeestje op een gekleurd papier. Het hoofd van het lieveheersbeestje is zwart en heeft witte ogen. Het lichaam van het lieveheersbeestje is rood en heeft zwarte vlekken. Hier krijg je een beeld van een lieveheersbeestje, zodat de kinderen kunnen de werkelijke afbeelding te zien, maar de foto te verwijderen na een minuut of twee en laat ze uit het hoofd, zodat ze kunnen worden creatiever.
  • Bevestig de twee papieren borden. De binnenkant van de papieren borden moeten naar elkaar. Nieten of lijm de bovenste helft een deel van de papieren borden. Niet unglue de onderste helft, zodat u kunt uw hand glijden en animeren de papieren bord marionet.
  • Droog uw papieren bord marionet. Leg je droge handen in de lieveheersbeestje marionet en te genieten.


Hoe maak je een papieren bord marionet te maken. Verzamel de materialen die nodig zijn bij het ​​maken van een papieren bord marionet.
Hoe maak je een papieren bord marionet te maken. Verzamel de materialen die nodig zijn bij het ​​maken van een papieren bord marionet.

Maak verhalen en hebben een sketch om het plezier te vergroten. U kunt een verrassing show om familieleden of vrienden verbazen.