E2a

Hoe maak je een papieren vliegtuig te bouwen

Het bouwen van een eenvoudige en snelle papieren vliegtuigje

Als je wat creativiteit en een beetje techniek, kunt u uw eigen soorten papier vliegtuigen. Maar laten we beginnen met de basis: Een eenvoudige vliegtuig met een goede stabiliteit en snelheid. Het roofdier vliegt in een redelijk veilige en vlotte manier. Maar laten we stoppen met de small talk en beginnen om het vliegtuig te maken.

 1. Hier krijg je een goede vel papier. Normaal bedrukbaar papier werkt goed, maar origami is ook een aanrader. Van het gewicht van het papier aan het gemak van het vouwen, de kwaliteiten van het papier van invloed op hoe goed het vliegtuig zal vliegen.

 2. Vouw het papier in de helft. Probeer een liniaal te gebruiken, omdat deze stal moet echt in het midden. Dit zal de kiel van het vliegtuig. Kijk naar de foto.

 3. Vouw een kant van het voorste deel tot de rand onderaan het toestel heeft. Nu, zie je een driehoek met de hoeken van 90, 45 en 45 graden.

 4. Vouw de andere kant op dezelfde wijze, symmetrisch. Deze vouw moet zodanig gebeuren dat de vleugels kunnen worden gemaakt.

 5. Hoe maak je een papieren vliegtuig te bouwen. Hier krijg je een goede vel papier.
  Hoe maak je een papieren vliegtuig te bouwen. Hier krijg je een goede vel papier.

  Vouw het opnieuw. Met de eerste de ene kant en dan de andere, vouw de "voorkant" van het vliegtuig naar de onderkant van het.

 6. Voor de laatste keer, vouw deze. Vouw op dezelfde manier als voorheen, waardoor de opwaartse deel te bereiken de onderkant deel. U ziet een driehoek. Vouw de andere kant, net als deze, ook - maken de twee kanten gelijk zijn.

 7. Breng de laatste vouw terug, waardoor de vleugels. Vasthouden aan de kiel en maak de vleugels. Uw vliegtuig is bijna klaar.

 8. Zorg ervoor dat de "neus" van het vliegtuig is erg dun. Zo zal het vliegen sneller en langer.

 9. Nu, gooi het, en plezier hebben. U kunt proberen te gooien vanuit een balkon of in een veld te zien hoe het vliegt. Of anders, probeer flappen te maken in elke vleugel met een schaar om het vliegtuig te maken bochten en lussen te zien.

Het bouwen van een eenvoudige en snelle papieren vliegtuigje. Vouw het papier in de helft.
Het bouwen van een eenvoudige en snelle papieren vliegtuigje. Vouw het papier in de helft.

Dit is hoe je vliegtuig eruit zal zien. het is een geweldige vliegtuig en een prachtige vreugde voor het spelen met kinderen.

Veel plezier.