E2a

Hoe maak je een papieren vliegtuig te maken

Papieren vliegtuigen zijn klassieke speelgoed dat zijn makkelijk te maken. Ze variëren van eenvoudige ontwerpen die slechts een paar plooien om veel ingewikkelder vliegtuigen. Alles wat je nodig hebt is een vel normaal papier, 8 1/2 "met 11". Gewoon wit printer papier is het beste, maar u kunt ook gebruik maken van een bladzijde van een notebook.

Stap 1

Hoe maak je een papieren vliegtuig te maken. Naar beneden vouw de driehoeken.
Hoe maak je een papieren vliegtuig te maken. Naar beneden vouw de driehoeken.

Start. Om te beginnen, moet je het papier verticaal georiënteerd, of de manier waarop de meeste mensen zouden op schrijven of lezen. Vouw het vel papier in de helft, het maken van een lang en mager rechthoek. Het is belangrijk dat deze vouwlijn precies nog, omdat alle plooien die erop volgen wordt gebaseerd op deze lijn. Scherp vouw op de vouwlijn en vouw het papier.

Stap 2

Vouw de hoeken. Nu, zowel van de bovenste hoeken vouwen naar beneden totdat het uiteinde van elke hoek bereikt het centrum vouw.

Stap 3

Naar beneden Vouw de driehoeken. Vervolgens naar beneden vouwen deze driehoek vorm langs de onderkant van de driehoek de rand. Je hebt nu een kleinere rechthoek die breder is dan hoog. Deze rechthoek zal driehoekige vormen gevouwen op de top van het.

Stap 4

Vouw de bovenste hoeken inch Nu, weer vouw de bovenste hoeken naar het midden, zoals je deed in de tweede stap. Probeer ze klappen gelijkmatig, maar niet vouw ze helemaal in op de hartlijn deze tijd. In plaats daarvan moet slechts de uiteinden van elke hoek raken de hartlijn.

Stap 5

Vouw de bovenste hoeken inch. Vouw de driehoekige tabblad.
Vouw de bovenste hoeken inch. Vouw de driehoekige tabblad.

Vouw de driehoekige tabblad. Nu, de driehoekige tabblad en vouw, zodat het overlapt de driehoeken u gevouwen in stap drie. Dit houdt ze op hun plaats.

Stap 6

Vouw het vliegtuig. Vouw het gehele stuk in tweeën langs de hartlijn zodat alle vouwlijnen zijn naar buiten gericht nu de buitenste randen van het vliegtuig vouwen de hartlijn, die de vleugels. Dan iets uitgevouwen worden, zodat ze loodrecht op de rest van het vlak en de wind vangen.

Stap 7

Geniet! Uw vliegtuig is nu klaar om te vliegen! Het zal vliegen het beste als je zachtjes gooien, gooi het niet zo hard als je kunt. Als je het maken van deze op school, gooi het niet terwijl de leraar aan het praten is of een andere ongelegen ogenblik. Wacht tot je naar buiten om uw papieren vliegtuig te gebruiken. Richt nooit het op iemands gezicht.


Papieren vliegtuigen zijn klassieke speelgoed dat kan worden gedaan door jonge kinderen of volwassenen. Het is een leuke en eenvoudige projecten die iedereen kan proberen. Papieren vliegtuigjes vereisen bijna niets in de weg van de materialen, en neem een ​​paar minuten om te maken. U kunt experimenteren met de aerodynamica door het veranderen van de vouw verhoudingen enigszins.