E2a

Hoe maak je een peuter bed frame te bouwen

Tegen de tijd dat je kleintje komt peutertijd

Tegen de tijd dat je kleintje komt peutertijd, is de kans groot, dat hij of zij al probeert te springen van de kribbe en je mee in je slaap. Om te zorgen dat uw peuter veilig en onder controle te houden in het huishouden, is het tijd om je kleintje kennismaken met een peuter bed. Omdat je kleintje gaat van een wieg, naar een peuter bed, een twin size bed vrij snel, is het best om een ​​paar dollars te besparen en een prachtige peuter bed te bouwen op uw eigen. Het beste van alles, kunt u uw peuter deel uitmaken van de ervaring en laat hem of haar kiezen voor de kleuren.

Startte de bouw de basis van het frame

Om te beginnen de bouw van de basis van het frame, heeft u twee 2-bij-4s. Met behulp van een cirkelzaag, snijd twee 4-foot-5-inch stukken. Vervolgens, drie 2-meter-2-inch secties gesneden uit twee 2-bij-4s. Twee van de platen worden gebruikt voor het frame, terwijl de andere dient als steunbalk. U moet nu de benen snijden voor de peuter bed met behulp van een 4x4. Snijd vier 5-inch stukken hout om dit te doen.

Hoe maak je een peuter bed frame te bouwen. Tegen de tijd dat je kleintje komt peutertijd.
Hoe maak je een peuter bed frame te bouwen. Tegen de tijd dat je kleintje komt peutertijd.

Naar de top van uw peuter bed frame te maken, moet u een blad van triplex. Zorg ervoor dat de multiplex 5x5 is en afgewerkt met een hoge kwaliteit gladde afwerking. Snijd de top van de multiplex zodat 2x5 inches en de bodem moet meten 4x5 cm. Nu dat al uw stukken compleet zijn, moet u zand alle kanten om ervoor te zorgen dat ze zijn glad en gelijkmatig. Om uw peuter bed frame van uw eigen, kies dan een beits of verf kleur. Breng meerdere lagen en laten drogen.

Het is nu tijd om uw peuter bed frame in elkaar gezet

Het is nu tijd om uw peuter bed frame in elkaar gezet. Om te beginnen plaatst de twee 4-mond-5-inch platen parallel aan elkaar ongeveer 2 voet-3-centimeter van elkaar. Maak dan gebruik van de twee 2x2 stukken hout in een rechthoekige vorm te maken, de toetreding tot de grotere boards samen. Om ze veilig te stellen, boren in 3 schroeven op alle vier de hoeken en zorg ervoor dat u de schroeven te drijven in de langere planken en vervolgens in de kortere.

Om de steunbalk bevestigen

Om de draagbalk te bevestigen, neemt u de laatste 2x2 en plaats deze in het frame, zodat het ligt loodrecht op de lange zijden van het frame. Zet beide uiteinden van de draagbalk te boren twee gaten in de lange zijden van het frame. Voila! U moet nu worden aangevuld met uw bed frame!

Startte de bouw de basis van het frame. Het is nu tijd om uw peuter bed frame in elkaar gezet.
Startte de bouw de basis van het frame. Het is nu tijd om uw peuter bed frame in elkaar gezet.

Om de benen toe, schroef twee spijkers in elk been en in het bed frame. Draai de peuter bed zo omklapt dat het staat op de benen en zorg ervoor dat het stevig is. Voeg nu de multiplex op het frame, zodat het goed past. Zet hem door vast te schroeven in de randen van de peuter bed frame en steunbalk. Vul uw peuter bed frame door de aankoop van een peuter-en kleinbedrijf matras en thema-bladen.