E2a

Hoe maak je een piano te selecteren

Het kopen van een piano zorgt voor een langdurig gevoel van intellectuele stimulatie en plezier voor uw gezin. Echter, is het noodzakelijk dat u een beetje voorbereiding voordat u een nieuwe of gebruikte piano om ervoor te zorgen dat het zal zorgen voor de muzikale succes als uw familie en is daarom geschikt voor de behoeften van je familie ook kopen.

  • Lees brochures uit verschillende piano fabrikanten. Voordat je geld uitgeven kopen van een piano, is het raadzaam dat u eerst leest materialen presentatie van de verschillende producten van verschillende fabrikanten piano. In dit te doen, zou je in staat zijn om de verschillende maten, modellen en prijzen van de piano te zien. Je zou ook in staat zijn om te bepalen welke fabrikant zou kunnen bieden de beste deal.
  • Bezoek de winkel van uw gekozen fabrikant. Na het kiezen van de fabrikant van waaruit je zou willen om een piano te kopen, is het raadzaam dat u hun winkel te bezoeken. Maak een vergelijking van de verschillende modellen van de piano's beschikbaar, van hun uiterlijk en geluid.
  • Overweeg de aanschaf van een tweedehands instrument. Er is geen schande in het kopen van een tweedehands piano, zolang het geld dat je moet betalen nog steeds de moeite waard zijn. Echter, zou je moet extra voorzichtig zijn bij de aankoop van gebruikte instrumenten. Om ervoor te zorgen dat u niet gaat om meer dan nodig te besteden voor reparaties, is het misschien beter als je een piano expert met u mee bij het inspecteren van het gebruikte instrument. Op deze manier zul je in staat zijn om ervoor te zorgen dat het nog steeds in goede staat omdat er geen garantie gegeven voor de klant als jezelf in dit geval.
  • Pas op voor defecten. Ongeacht of het om een nieuwe piano of een tweedehands een, zou het geen kwaad als je extra maatregel om ervoor te zorgen dat er geen gebreken die het instrument heeft. Controleer of het klankbord, dat is het grote bord dat je ziet van onder een vleugel van van de rug van een verticale of piano, is gekraakt. Wanneer dit gebeurt, zal je vreemde gonst of rammelaars te horen bij het afspelen. Ook, kijk uit voor elke kromgetrokken dempers of hamers, vilt die mot geteisterde roestige snaren, pedalen die rammelaar en stok, en als de toetsen zijn versleten en te reageren stijfjes op je aanraking. Vergeet niet, een piano is een grote aankoop dus zorg ervoor dat uw geld goed wordt besteed.
  • Denk aan de beschikbare ruimte in uw huis. Wees ervan bewust dat een piano hoogstwaarschijnlijk zou nemen een bepaalde hoeveelheid ruimte in uw huis. Het moet in een gebied waar de leden van uw gezin het vooral degenen die zouden worden gebruikt kan openen. Zorg ervoor dat de ruimte heeft voldoende verlichting zodat mensen in staat zijn om muziek bladen lezen zou zijn. De piano moet ook worden geplaatst in een gebied waar sprake is van een minimaal variabel van de luchtvochtigheid en temperatuur. Serieus heroverwegen als je denkt aan het in een garage of kelder.

Als je erover nadenkt

Hoe maak je een piano te selecteren. Lees brochures uit verschillende piano fabrikanten.
Hoe maak je een piano te selecteren. Lees brochures uit verschillende piano fabrikanten.

Als je erover nadenkt, de aanschaf van een piano is hetzelfde als het kopen van een auto. Vanwege de hoge kostprijs, is het redelijk als u extra voorzorgsmaatregelen te nemen voor de uitgaven die hoeveelheid geld. En als in het geval je niet weet wat er precies zoekt, breng iemand die wel weet.